Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre tornacsuka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre tornacsuka?

Figyelt kérdés

nos, én a menyasszony vagyok. Októberben lesz az esküvőnk, és az az ötlet merült fel bennem, ill. bennünk, hogy a ceremónia után esetleg a szép szexi meg minden, de nagyon kényelmetlen cipőm után átvennék egy tornacsukát. Meg a fotózás egy részén is az lenne rajtam. Páromon meg csak az.

Nagyon merész ötlet?

Nekem nagyon tetszik!! :) Fiatalok vagyunk, szerintem beleférne! :)

A hagyományosra gondoltunk, nem ilyen színesre, de egy kép:

[link]

Na???

2012. júl. 17. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hajrááááááá!! Én nagyon támogatom!! :)

Aki meg a képekre hivatkozik: azt írta a kérdező, hogy a fotózás egy részén lesz csak rajta! Simán belefér! :)

Sok boldogságot! :)

23N

2012. júl. 17. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is jópofa, főleg ha fiatalok vagytok és a tornacipős stílus nem áll távol tőletek, csak úgy csináljátok, hogy látszódjon, hogy ez tudatos döntés, hozzátok össze a virág színével, vagy egy szalag a ruhádon ami olyan színű mint a cipő, vagy párod nyakkendője legyen olyan színű, úgy lesz igazán látványos. Sok boldogságot!
2012. júl. 18. 08:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem ezeken a képeken is tetszik a tornacsuka, és szerintem ha visszanézitek az ilyen hangulatú képeket nektek is ugyanúgy tetszeni fog, hiszen látszódik rajta az egyéniségetek.
2012. júl. 18. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félreértettem a kérdést, de ha rajtad elegáns cipő van a szertartás alatt ill. a fotók egy részén, addig a párodon is legyen az. Egyébként én is támogatom!
2012. júl. 18. 14:30
 15/21 A kérdező kommentje:

neki annyira nem is feltűnő, mert ugye mindkettő fekete. Neki valami márkásabb, bőr tornacipőt szeretnénk.

vagy valami ilyesmit:

[link]

én pedig ilyent szeretnék:

[link]

tetszik??

2012. júl. 27. 00:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de nekem nem igazán ízléses. Persze ha nem látszik ki, akkor miért ne... de azért a szertartás még is csak egy olyan helyzet, amihez nekem személy szerint nem illenek ez a cipők, vagy legalábbis a férfinak biztosan nem, mivel neki egészen biztosan kilátszik. Lehet maradi vagyok, de nekem ez az öltöny - tornacsuka páros sosem jött be.

Egyébként a kalocsai cipő szép, de csak fotózásra és a lagzira venném fel, amikor már úgy is mindegy. :) (bár nekem akkor is a papucs volt a legkényelmesebb a vízhólyagok miatt)

Fotózásra pedig összepasszoló cipőket keresnék, ez úgy lenne igazán "egyedi".

Ettől függetlenül természetesen nem ítélem el más véleményét sem. Ha nektek ez így oké, hát csináljátok! :)

2012. júl. 27. 00:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Okés, de azért pár képet szerintem csináljatok csinosan is...
2012. júl. 27. 05:49
 18/21 anonim ***** válasza:
én olyan színűt vennék, mint amilyen a dekor lesz, mindkettőtöknek. ha bevállaljátok a tornacsukát, legyen ütős, szerintem.
2012. júl. 27. 08:24
 19/21 anonim ***** válasza:
6%

Esetleg túrabakancs nem jut eszedbe?

Én nem venném fel, soha. Lehet, hogy poénosnak látod most, huszonévesen, aztán majd 30 év múlva szégyenkezel a képeid fölött, hogy "de hülye voltam...miért nem vettem fel ilyen alkalomra elegánsat"? Ha már annyira félsz attól, hogy fájn fog a lábad, csinálj egyszerűbb felhajtást, kisebb esküvőt, állófogadást, avyg vegyél fel lapos sarkú balerinát és öltözz át.

2012. júl. 27. 09:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha fiatalok és lazák vagytok , mint írod, akkor nyugodtan bevállalhatjátok a tornacsukát, viszont én is mint egy elöttem lévö kommentelö írta, egyforma színüt vennék, nyakkendö, fejdísz, illetve menyasszonyi csokor színével, egyhangba hoznám:)
2012. júl. 27. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!