Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Anyós meghívott egy számomra ismeretlen családot az esküvőre.
Egy egyetemi barátnője és a családja, összesen 4 felnőtt ember. Beszéltük az ülésrendet, akkor mondta hogy beszélgettek róla és olyan ciki volt, mit tehetett volna? Nem tudom a teljes nevét, sem a telefonszámát, anyós nem hajlandó megadni.
Vőlegényem külföldön van a hétvégéig, telefonon nem tudott hatni rá.
Fel tudnék robbanni....
Ti mit tennétek a helyemben?
Én úgy kezelném őket, mint egy éttermi vendéget,azzal a különbséggel persze, hogy ők is az előre lefixált menüt kapják (mint amikor napi menüt rendelsz 6-700-800Ft-ért egy étterembe),de fizessék ki.És ne 700 Ft-ot fizessenek persze, meg 600-at, hanem a teljes menü költségét(ha az 20.000 személyenként, mert 6 fogásos a vacsora,akkor annyit).
Ha ez nem tetszik nekik, ne jöjjenek el. Nem vagytok ti sem hajléktalanszálló, sem Máltai Szeretetszolgálat, se Nemzeti Bank, se pedig egyéb szociális intézmény.
24/24-es vagyok.
Mond meg, hogy fizesse ki, mi is ezt tettük. Ha akarja őket akkor fizesse ki.
Az én anyósom is meghívott pár ismerősét, de minket kért meg, hogy engedjük meg neki. Nem volt baj, szívesen láttuk őket.
Utólag nem bánom, mert azóta is jó a nexus az illetővel és a feleségével.
A kis lagziról:
Oké, hogy kevés a lóvé, és ne legyen drága.
De képzeld csak el, hogy egyszer házaspárként meghívnak benneteket egy bazi nagy lagziba, ahol baromira jól érzitek magatokat. A tietek ehhez képest kutyafüle volt.Mit fogtok érezni? Hogy nektek is jobb lett volna egy kicsit jobb lakodalom?
Tudom, hogy nem ezen múlik, de ha egy egész életet terveztek közösen, akkor nem mindegy, hogy milyen a közös élet kezdése (az esküvő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!