Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi legyen sziromszórás helyett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen sziromszórás helyett?

Figyelt kérdés

Már elképzeltem a bevonulásunkat a templomba az esküvőn, én vagyok a menyasszony.

Bemegy a násznép, leülnek. Még zene nélkül, de bevonul édesanyám a párom édesapjával, aztán a két tanú, aztán a vőlegény az édesanyjával. Megpuszilja, anyuka is leül.

És akkor jöhet az orgona, és kezdődik a zenés bevonulás. Elől jönne két kisgyerkőc párom családjából, 6-8 évesek, a kisfiú vinné a gyűrűt, a kislány szórná a szirmokat. Utána jönnének a koszorúslányaim (legjobb bnőim), és végül én édesapámmal.

Ezzel nincs is semmi baj. Egyeztettünk a vőféllyel, szerinte is rendben van a bevonulás, egyetlen baj lehet, hogy a templomban valószínűleg nem fogják engedni, hogy szórjunk szirmot. Akkor mi legyen helyette?

Mindenképp szeretném, ha a kislány is szerephez jutna, már annyira beleélte magát, de nem "koszolhatjuk össze" a templomot. Akkor mi legyen helyette? Van valami ötletetek? Mégsem kellene vonulnia csak úgy egymagában a kislánynak, semmi "funkció" nélkül, a karját lóbálva...?

Még a buborékfújásra gondoltam, de azt mondta a vőfély, azt inkább a templomból kifelé jövet lenne érdemes. Bár azt is mondta, minden úgy lesz, ahogyan az ifjú pár szeretné :). Szerintetek jó ötlet lenne a bubifújás? Szerintem aranyos lenne a kislánytól.

Várok mindenféle ötletet! Köszi!

2012. júl. 7. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a buborékfújás is nagyon jó. Én most voltam egy ilyen esküvőn mindenki kapott buborékfújót nagyon jó poén volt és a képeken gyönyörűen mutat.
2012. júl. 7. 12:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a kislány vinné a fátyladat vagy uszályodat, már ha van. Így a leányzó is kapna szerepet.
2012. júl. 7. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a bubifújás azért nem lenne jó ötlet, mert a templomban gondolom ilyen márvány szerű a padló, nem? ÉS amikor a bubi kipukkad,akkor az a szappanos lötyi nagggyon csúszni fog a padlón, veszélyes is és fel is kell mosni utána.

Szerintem vagy a fátyladat vagy az uszályodat vihetné a kislány, vagy tényleg egy ilyen kis kosárkából 1-1 szál virágot adhatna a szélen ülőknek (nem mindegyiknek, egynek-egynek, ahogy kijön neki a lépés), a szegfű pl nem drága, pár szál kéne, vagy tényleg vmi művirág.

2012. júl. 7. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy, pl foghatná a gyűrű vivős kisfiú kezét, vagy belekarolhatna, és akkor párban mennének.
2012. júl. 7. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezzétek meg a templomban, lehet-e, hátha olyasmin agyalsz, amin nem kellene :) Vagy szórja a templom előtt a kislány rátok a virágot. A bubi nem jó ötlet beltéren, ahogy előttem is írták, veszettül csúszik, több gond feltakarítani, mint a virágot.
2012. júl. 7. 14:12
 16/20 A kérdező kommentje:

Ajj, de baromi nehéz is! Így is az idegroham határán vagyok, erre még ez is... Ha ezt tudom, kétszer is meggondoltam volna, hogy akarok-e nagy esküvőt vagy sem XD

Köszi a válaszokat! Nincs uszályom, a fátylam pedig csak könyékig ér, szóval egyik sem megoldható. A szappanbubi ilyen veszélyeire nem is gondoltam, még jó, hogy szóltatok! Köszi! Akkor az sem jó.

Marad az, hogy tényleg adogat 1-1 szál virágot annak, akinek szeretne (ha egy kislány csinálja, talán nem ciki a dolog, inkább aranyos), vagy... még az jutott most eszembe, hogy ha hosszabb lenne a ruhácskája (nem tudom még, milyet vettek neki - mi fizetjük, de nem tudom, végül milyen választottak), akkor foghatná a szoknyáját két oldalt ilyen királykisasszonyosan :). Az cuki lenne.

A bátyjába karolás vagy kézfogás azért nem jó, mert a kissrác viszi a gyűrűket, és szegénykém már most izgul, hogy nem fogja-e elejteni, úgyhogy neki biztosan két kézzel, szuperbiztonságosan kell majd vinnie a párnát.

Ajj... majd csak kitalálunk valamit :). De ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában! :D

2012. júl. 7. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a virág adogatás tök szupi lenne. Ez nem is "koszolja" a templomot, nem is veszélyes, és még aranyos is :)
2012. júl. 7. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem engedik a sziromszórást, semmilyen szirmot sem. Alapból semmi dekorációt nem engednek a templomba.
2012. júl. 7. 20:43
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as: semmilyen dekort nem engednek a templomban?! Nem vihettek virágot? Ez furi. Nem tudom, jó vagy rossz XD. Nálunk elvárt, hogy az oltárra vigyünk egy asztaldísznek is beillő, hatalmas virágkompozíciót, és két csokrot is. Emellett pedig a padok oldalára is szeretnénk valami kis apróságot, de az már a mi dolgunk. De azért az milyen már, hogy elvárt, hogy 3 nagy és értékes csokrot is vigyünk a templomba? Olyan drága lesz, mint az összes többi virág az étterembe...
2012. júl. 7. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekünk a pap nem akarta engedni,egy huszasba került és abba hogy kivonulás után valaki rögtön takarit.
2012. júl. 9. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!