Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Én csak egy tengerparti esküvőre tudom elképzelni. :/
12/20 anonim válasza:
Kicsit hálóing hatású. :) Nekem túl egyszerű, de nem rossz.
13/20 anonim válasza:
Nagyon szép!
Ez esküvőre? :) Vagy szalagavató??
15/20 anonim válasza:
Egyszerű, tengerpartra stimmel, de amúgy.
18/20 anonim válasza:
Pocakosoknak jobban állna de így is szép
19/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép!
nem értem miért állitjátok be tengerpartinak,mikor semmi köze sincs ennek a vizhez!!!
nem kötöszködés képpen,de én láttam már ilyen ruhát,olyan esküvön,ahol a tengerpart nem volt 500 km-es körzetben!
nem kell egyből letengerpartozni olyan ruhát,ami ugyanúgy megállja a helyét az abroncsos habos-babos ruhák mellett!!
20/20 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, klasszikus, elegáns. Nem csak a puffos, habos-babos, agyoncsisázott-gyöngyözött-csipkézett-flitterezett Disney-hercegnős ruhák lehetnek esküvői ruhák...
és végre egy olyan ruha, aminek normális pántja van, és nem vmi olcsó, gagyi, szalagavatón alsó kategória szint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!