Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívtátok a papot a lakodalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívtátok a papot a lakodalomba? Nem fogja rossz szemmel nézni a násznép, ha meghívjuk?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint szokás meghívni a papot a lagziba, aki aztán a vacsora után hazamegy, tehát nem marad a mulatságra. Mi szívesen meg is hívjuk az eskető papunkat, mert nagyon rendes, és jó a viszonyunk, de nem szeretném, ha a násznép feszélyezve érezné magát. Vagy ez megszokott? Nem voltunk mostanában olyan lagziban, ahol lett volna templomi esküvő, régen pedig szokás volt.
2012. júl. 5. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is meghívjuk,a vőlegényem családjának régi barátja. Ő keresztelte a páromat.A vendégeket miért zavarná? Ő is ember,beszélget,eszik,nevet,ha akar táncolt,ez nem olyan nagy dolog.
2012. júl. 6. 07:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért feszélyezné a násznépet? Nagy része észre sem fogja venni kb.... Egyébként nyugodtan hívd meg, nálunk is szokás, SŐT még a halotti torra is bejön a pap, nemhogy lakodalomba. Az majdnem hogy természetes! Amúgy pedig minden úgy lesz ahogy TI szeretnétek, ha akarod meghívod, ha nem nem, senki nem szólhat bele, TI nagy napotok! Sok boldogságot! =)
2012. júl. 6. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hívd meg!
2012. júl. 6. 09:21
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Pár éve voltunk egy esküvőn, ahol meghívták a papot is.

Reggel 10-kor volt a templomi esketés, délután 4-kor a polgári esketés és 6-ra értünk a lakodalom helyszínére.

A papnak még 7-kor miséje volt.

A násznép közül senki se tudta, hogy jön a pap is. Voltunk kb. 200-an, de lehet 250 is!!!

Szóval azon kívül, hogy sokan nem ettek semmit egész nap, csak 1-2 falatot, majd éhen haltunk.

A pap miatt csak este 8kor kezdődött a lakodalmi vacsora, de így is a legtöbben kb. fél9-kor kezdtünk enni. Természetesen 60× még csilingeltek a csók miatt, a vőfély 2 órás dumát mondott, szóval elég gáz volt ez az egész!

Ha mindenképpen meghívjátok a papot is, akkor szóljatok előre a násznépnek, hogy mi vár rájuk! Ez kedves gesztus lenne tőletek!

2012. júl. 6. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Reggel 10-kor volt a templomi esketés, délután 4-kor a polgári esketés és 6-ra értünk a lakodalom helyszínére.

A papnak még 7-kor miséje volt.

A násznép közül senki se tudta, hogy jön a pap is. Voltunk kb. 200-an, de lehet 250 is!!!

Szóval azon kívül, hogy sokan nem ettek semmit egész nap, csak 1-2 falatot, majd éhen haltunk.

A pap miatt csak este 8kor kezdődött a lakodalmi vacsora, de így is a legtöbben kb. fél9-kor kezdtünk enni. Természetesen 60× még csilingeltek a csók miatt, a vőfély 2 órás dumát mondott, szóval elég gáz volt ez az egész!"

úristen, hát ez a paptól függetlenül hihetetlen rosszul szervezett esküvő volt. Nem is értem, ilyet, hogy reggel 10-kor kezdődik és este nyolckor van kaja... Meg 200 embert váratni a pap miatt. Elég furcsa elképzelései voltak a párnak a dolgokról..

Szerintem nem fogja rossz szemmel nézni senki, minek is tennék, kérdező. Hívjátok meg nyugodtan, vagy megy, vagy nem, de a papokról nem tudom elképzelni, hogy sok vizet zavarnak, ha elmennek sem.

2012. júl. 6. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam egy falusi lagziban, ott meghívták a papot is. Aki el is jött. Aztán úgy berúgott, hogy csak na.

Egy igazi mókamester volt utána. :)

2012. júl. 6. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!