Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ajándéknak kevés ez a pénz?
Figyelt kérdés
Nem dolgozok jelenleg,most végeztem az egyetemen,egy nem olyan közeli barátnőm lagzija lesz jövő hónapban,kezdetben 5000 Ft-on gondolkoztam,most már 10 ezren,de olvastam válaszokat,akik min. 20ezret adtak a párnak.Én egyedül megye k a lagzira,sztem gondolják,hogy nem vet fel a pénz,akkor 10ezret adni nem lesz olyan gáz?2012. júl. 3. 15:29
11/14 anonim válasza:
nyugodtan adj 5000ret, ha egyszer ennyit tudsz. én ilyenen nem görcsölnék.
12/14 A kérdező kommentje:
lehet,hogy adok 7000et,tudom,hogy annyit meg nem szoktak,vagy ötöt vagy tízet :D
2012. júl. 3. 18:55
13/14 anonim válasza:
A 10 bőven jó. De ha nehézkes, akkor 5. A 7 szerintem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!