Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a "trash the dress"-ről? "A Trash the Dress fotózás másik lényeges eleme ugyanis az, hogy a ruhát összekoszolják, vízbe merítsék, szétszaggassák. "
2012. jún. 28. 23:06
11/19 anonim válasza:
(Mindig elfelejtek valamit.)
Amiről nem ír a Wiki-s cikk szerzője, és itt sem láttam leírva, az a TTD fotózás igazi mögöttes üzenete, bár erre utaltam már az első válaszomban is. A dolog igazi mögöttes tartalmát az a tény jelenti, hogy mivel az ifjú pár összekötötte az életét, nem lesz többet szükségük a ruhára-öltönyre, nem lesz több esküvőjük. Az öltözékek tönkretételével pedig kvázi újra örök hűséget fogadnak a másiknak, ami szerintem szép dolog. (Persze a nagyi-dédnagyi ruhájával azért tényleg nem kéne ezt megjátszani, igen esélyes, hogy a felmenők nem díjaznák az ötletet.)
12/19 anonim válasza:
nekem ezek a vizes képek rettenetesen tettszenek, valószínű, hogy nekünk is lesz majd ilyen! :)
13/19 anonim válasza:
Állítólag, a stílusomból adódóan én erre vevő lennék, mármint nekem így mutatták, hogy nekem ez biztos bejönne, de nem. Mondjuk nem vagyok esküvőre vágyós, meg nagyhabosruhamániás, de biztos lenne valami elegánsabb ruhám, és nem szeretném ha így végezné.
14/19 anonim válasza:
De hogy mi a fenét csinálnék utána a ruhával, azt nem tudom... Talán mégsem olyan rossz ötlet. :D
#13 voltam
15/19 A kérdező kommentje:
11-es, értem én az üzenetet, de én akkor sem tudnám megtenni ezt egy gyönyörűszép, nem olcsó ruhával. Én a ruhámat megtartom emlékbe, szeretném hogy a gyermekeim is láthassák személyesen. Én nagyon örültem volna, ha láthattam volna Édesanyám ruháját. :)
2012. jún. 29. 01:45
16/19 anonim válasza:
Én a vízbecsobbanást a menyasszonyi ruhámban simán megjátszanám (vettem a ruhát, nem volt nagyon drága, de eladni úgysem lehet)csak az tart vissza, hogy az is plusz pénz a fotósnak. (Nem sajnálom tőle amúgy, én sem csinálnám kevesebbért, de annyira nem tetszik, hogy áldozzak is rá)
17/19 anonim válasza:
Nekem tűzoltóságon lesz a fotózásom. Hát el tudnék képzelni ott egy TTD fotózást is :))) Tűz, víz, korom meg minden... A ruhám 25e ft volt, szóval simán beálsoznám, de azért a fotózás is plussz pénzbe kerül, azt meg inkább másra költeném.
18/19 anonim válasza:
ha annyi pénzem lenne, akkor tuti vennék egyet külön erre, mert tetszene, meg poén lenne néhány ilyen kép, de egyébként nem tenném tönkre a ruhámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!