Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz ez a szöveg a meghívóra?
Ezúton szeretnénk tudatni, hogy 2012. augusztus 25-én örök hűséget fogadunk egymásnak.
Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 16 órakor a debreceni Városháza házasságkötő termében kapjuk, Isten áldását pedig 17 órakor a Szent Anna templomban kérjük.
Szeretnénk, ha velünk lennétek, hogy szem- és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének,
és osztoznátok örömünkben mindkét ceremónián,
valamint az azt követő ünnepi vacsorán.
Mindenkit szeretettel várunk!
Ez két szövegből van összeollózva, kicsit átfogalmazva, szerintünk így sokkal jobban hangzik. Nektek mi a véleményetek róla? Jó lesz így?
szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek közös életünk első napját/napján, vagy valami hasonló :)
de egyébként nekem tetszik :)
Köszönöm szépen!
Még egy kérdés: a szöveg fölé oda kell írni az ifjú pár nevét, ugye? Tehát a nevünk (X és Y), és utána következik a szöveg. Jól tudom?
Igen, mi is odaírtuk, bal oldalra a menyasszony nevét, jobb oldalra meg a vőlegényét. Mi a teljes nevünket írtuk.
Pl:
Kis Edina Nagy János
mi úgy írtuk: házas életunk elsô oráit tôltsétek velunk -városban, az xy étteremben-, egy vacsorával egybekôtôtt mulatozáson.
2.
Nekünk ez lesz a meghívónkba. (mi is aznap házasodunk, szintén 30 fővel )
X.Y és X.Y (mi nevünk)
Itt van eljött a nagy nap, amikor a szív a szívnek hűséget fogad.
Legyenek hát tanúi ezen eseménynek, s jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket.
Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját
2012. augusztus 25-én 15.30 órakor
a hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében
tartandó esküvőnkre, majd az azt követő vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!