Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt/lesz idén októberben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/lesz idén októberben esküvője v. kinek? Milyen idő volt? Hol tudom megnézni, hogy most milyen lesz?

Figyelt kérdés

nekünk idén okt. 20-án lesz az esküvőnk, de fogalmam nincsen, milyen időre számítsak. Tavaly még úgy volt, hogy szeptember, így nem is figyeltük az októberi időjárást...

október 20 lesz egyébként.

Ti vesztek valamit a menyaruha fölé?

kiskabát, boleró (csipke vagy szatén..), pelerin?

2012. jún. 25. 19:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Az időről nem tudok mit mondani, meg szerintem most még esetleg a dávid naptárba tudod megnézni ennyire előre. Viszont másoduncsim felesége egy kis bolerót vett a ruha felé. direkt ahhoz a ruhához volt szóval szépen passzolt.
2012. jún. 25. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudják pontosan megmondani holnapután milyen idő lesz,nemhogy október végén :DD
2012. jún. 25. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

nekünk volt,nem volt éppen meleg,de meg se fagytunk,október legvégén...Szép napsütéses idő volt aznap,olyan 16-19fokot saccolok,h annyi volt(de előtte pl 1hétig esett),szóval ezt így előre nem lehet megmondani..Vagy szerencsétek lesz,vagy nem,de ugyanez igaz a nyári esküvőkre is szerintem..

amúgy bolerot vettem fel,és szatént,az ment a ruhámhoz.

2012. jún. 25. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
ja,bocs benéztem,én menyecskeruhának olvastam,az esküvői ruhám felett egy szintén szatén blézer volt.
2012. jún. 25. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Október 20-án lehet 25 és 2 fok is, eső, köd, és napsütés is. Hó még nem szokott olyankor, de mindenre lehet számítani. Készülj melegebb ruhával mindenképp (rétegesen, hogy tudd igazítani az aktuális időjáráshoz), általában azért olyankor már hideg van, főleg este.
2012. jún. 25. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk tavaly egy verőfényes, 25 fokos időjárás jutott. :) Bolero volt, de csak mert vastag a karom.
2012. jún. 25. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért nagyjából október végi időre számítsál. Semmiképpen ne júliusira. Sok boldogságot kívánok.
2012. jún. 25. 23:35
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi!

oké, hogy október vége, de nem emlékszem, milyen idő is szokott lenni :D :S

0 vagy 20fok, azért nem mindegy :)

2012. jún. 26. 00:01
 9/13 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, hány éves vagy???? Ha a törvény megengedi, hogy házasodj, akkor pár októbert megélhettél már...

Október 20-án 10-12 fok körül reális. Lehet szerencsétek az idővel, de őszre számíts. Kellhet a kabát.

2012. jún. 26. 09:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Bár nem tudom, hogy mennyire szokott beválni az éves időjárás előrejelzés, találtam neked egyet: [link]

Eszerint október 20-án eső lesz, és 12 fok.

2012. jún. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!