Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/lesz idén októberben esküvője v. kinek? Milyen idő volt? Hol tudom megnézni, hogy most milyen lesz?
nekünk idén okt. 20-án lesz az esküvőnk, de fogalmam nincsen, milyen időre számítsak. Tavaly még úgy volt, hogy szeptember, így nem is figyeltük az októberi időjárást...
október 20 lesz egyébként.
Ti vesztek valamit a menyaruha fölé?
kiskabát, boleró (csipke vagy szatén..), pelerin?
nekünk volt,nem volt éppen meleg,de meg se fagytunk,október legvégén...Szép napsütéses idő volt aznap,olyan 16-19fokot saccolok,h annyi volt(de előtte pl 1hétig esett),szóval ezt így előre nem lehet megmondani..Vagy szerencsétek lesz,vagy nem,de ugyanez igaz a nyári esküvőkre is szerintem..
amúgy bolerot vettem fel,és szatént,az ment a ruhámhoz.
köszi!
oké, hogy október vége, de nem emlékszem, milyen idő is szokott lenni :D :S
0 vagy 20fok, azért nem mindegy :)
Kérdező, hány éves vagy???? Ha a törvény megengedi, hogy házasodj, akkor pár októbert megélhettél már...
Október 20-án 10-12 fok körül reális. Lehet szerencsétek az idővel, de őszre számíts. Kellhet a kabát.
Bár nem tudom, hogy mennyire szokott beválni az éves időjárás előrejelzés, találtam neked egyet: [link]
Eszerint október 20-án eső lesz, és 12 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!