Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az esküvő a nagy nap?
Figyelt kérdés
Ezer és egy boldog nap van, nem hinném, hogy pont ez esküvő a legnagyobb nap. Én is megéltem, három csodaszép év után. Felejthetetlen az első randi, hihetetlen, amikor arra akart a párom sétálni, ahol az ékszerbolt volt, és mondta, válasszak gyűrűt. Csodálatos volt az első gyermekünk megszületése, és Isten ajándéka a harmadik, aki picit későn érkezett, de akartuk. Öröm és boldogság az unoka érkezése, boldogság, hogy együtt lehetek a férjemmel, szeretem, ő is szeret.2012. jún. 22. 22:35
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Az az 50-150 ember azért van ott, hogy ünnepelje azt a kettőt, akik összeházasodnak. Igenis az ő napjuk, nem pedig a másik 150emberé. Azért hívják meg őket, hogy osztozzanak az örömükben, nem azért hogy boldoggá akarják tenni őket a kajával, piával, mulatsággal. Két ember boldogságáról szól az egész.
Ha ezt te nem így látod, és úgy érzed meghívott vendégként körülötted kellene forognia mindennek, akkor téged sem hívnálak esküvőre.
12/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, bár nem engem szólítottál meg, de hadd válaszoljak: Igenis ha valaki vendégeket hív, BÁRMILYEN alkalomból, akkor kutya kötelessége gondoskodni róluk. Ha ez nehezére esik, akkor szerveztesse profival, , de nehogymár százan feszengjenek, miközben kizárólag a vendéglátó érzi jól magát. Értelemszerűen nem a vendégek körül forog minden, no de nem is kizárólag a házigazda körül, ez egy KÖZÖS ünnep. Ha te ezt nem érted, akkor ne csak az előző válaszolót, de lehetőleg senkit ne hívj el: ünnepelj magadban, akkor nem kell tekintettel lenned senkire és semmire.
13/14 anonim válasza:
Hát én voltam esküvőn, nem keringett körülöttem egész este az ifjú pár, párszor váltottunk szót, de jól éreztem magam, nem feszengtem. Eleve a meghívottak között sok ismerősöm, rokonom volt, akikkel tudtam beszélgetni, másrészt zene volt, ahol lehetett együtt táncolni. Persze nem mindenki találja fel magát. Lehet a sarokban ülve puffogni is azon, hogy a menyasszony már megint csak az XY vendéggel foglalkozik, vagy urambocsá a férjével. Vannak mindig önző vendégek, nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Szerencsére nem ilyen mindenki. Ezt sajnos be kell kalkulálni és ha te ilyen vagy akkor nem menni. Mert szerintem az sejthető, hogy 150 vendég ánuszkáját nem lehet egyszerre fényesre nyalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!