Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az esküvő a nagy nap?
Figyelt kérdés
Ezer és egy boldog nap van, nem hinném, hogy pont ez esküvő a legnagyobb nap. Én is megéltem, három csodaszép év után. Felejthetetlen az első randi, hihetetlen, amikor arra akart a párom sétálni, ahol az ékszerbolt volt, és mondta, válasszak gyűrűt. Csodálatos volt az első gyermekünk megszületése, és Isten ajándéka a harmadik, aki picit későn érkezett, de akartuk. Öröm és boldogság az unoka érkezése, boldogság, hogy együtt lehetek a férjemmel, szeretem, ő is szeret.
Mert ezzel tömte tele a média (és régebben a szokások) a nők fejét. Persze, hogy sok boldog nap van az életben, csak valahogy előnyös volt a nőkkel elhitetni, hogy ezt várják legjobban. :)
2012. jún. 22. 22:41
2/14 anonim válasza:
A nagy nap nem egyenlő a boldog (legboldogabb) nappal. Ezt egy értelmes nő tudja. Attól nagy nap, hogy mások előtt, hivatalosan, és legszebben felöltözve stbstb...történik egy fordulat az életben.
2012. jún. 22. 22:48
3/14 anonim válasza:
Ez a kifejezés még régről maradt meg, mikor tényleg nagy nap volt, onnantól kezdve megváltozott az élete.
És beteljesítette női léte csúcspontját, feleség lett.
2012. jún. 22. 23:14
4/14 anonim válasza:
Itt az esküvő topikban nyilván az esküvő a nagy nap. Aki a ballagásáról, diplomaosztójáról, gyereke születéséről beszél, annak meg nyilván nem az esküvő fog az eszébe jutni, ha megkérdezed, mikor van a "nagy nap" :)
2012. jún. 22. 23:20
5/14 anonim válasza:
Kit érdekel hogy te milyen boldog vagy?
2012. jún. 22. 23:24
6/14 anonim válasza:
Az esküvő topikban az esküvő a nagy nap, a terhesség topikban a szülés a nagy nap. Ezért.
2012. jún. 23. 00:28
7/14 anonim válasza:
A fogyókúrásban meg mikor eléred az álomsúlyt:D
2012. jún. 23. 08:11
8/14 A kérdező kommentje:
Kettes válaszolónak:
"Ezt egy értelmes nő tudja."
Egy értelmes nő ki bírja várni az esküvőt, a nagy napig nem tesz fel gyerekes kérdéseket.
Azonkívül bármikor tud "legszebb" lenni.
Változás akkor megtörténik az életükben, amikor összeköltöznek a pasival. Vannak nagyobb napok is, pl: saját lakás, netán ház, kitüntetések, kiváló munkahely, stb.
Köszönöm a hozzászólásokat, nem értem, miért lettek lepontozva.
2012. jún. 23. 08:32
9/14 anonim válasza:
Egyetértek veled kérdező, de valóban sok nagy nap van az ember életében, de az esküvő napja ugyanilyen nagy nap, már legalábbis annak, aki ezt fontosnak tartja.
Nekem például az összeköltözés nem is volt olyan nagy dolog (észre se vettük, és már együtt laktunk :) ), ellenben az igen kimondása, az, hogy hivatalosan is férj és feleség leszünk, számunkra óriási dolog (lesz).
Ahogy a diploma kézbevétele is az lesz, vagy majd annak idején a gyerek megszületése. Mindegyik esemény a maga módján "nagy nap" lesz, nincs értelme összehasonlítani őket.
2012. jún. 23. 11:48
10/14 anonim válasza:
Nagy nap, na igen... másik kedvencem az "ez csakis a te napod/csakis a kettőtök napja" Hát ez érdekes, összecsődítenek 50-150 embert, de nyugodtan hagyják őket figyelmen kívül, elvégre ez az ő nagy napjuk '.'
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!