Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a ruhát szeretném megvarratni, hogy csempésszek bele még egy kis csillogást?
szerintem így jó, ahogy van ! már most gyönyörű és te is az vagy benne :)
sok boldogságot!
szerintem az egyszerűbb néha több :)
köszi :) arra gondoltam, esetleg kicsit meg lehetne vastagítani a mell rész alatt ami van strasszos csíkot
az úgy nem sok, de mégis jobban látszik...
a mellrészhez nem nyúlnék, ahogy az egyik válaszoló írta, a kevesebb néha több. ha nagyon akarsz valami kis csillogást, akkor ahol a szoknya meg van tűzve, oda egy nagy rózsát vagy valamit tetetnék, és esetleg a közepére valami strasszt. Nem lenne kihívó, de lenne rajta valami csillogás :) már strassz nélkül is jól nézne ki.
mint egy hajtű
[link] valami ilyesmire gondoltam, de nyilván nagyobb méretben.
vagy mint itt az első két ruhánál
Remélem érted mire gondolok. Egyébként maga a ruha önmagában így is szép, csak nekem oda még kéne valami, így olyan egy kicsit, mintha csak felakadt volna. :) de nagyon szép leszel így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!