Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a ruhát szeretném megvarra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a ruhát szeretném megvarratni, hogy csempésszek bele még egy kis csillogást?

Figyelt kérdés

azért olyan fura a derekánál, mert painttel változtattam rajta egy kicsit...

[link]

2012. jún. 19. 22:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
A melltartó rész, vagy a derék rész lehetne flitteres, vagy gyöngyös.
2012. jún. 19. 22:33
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A mell alatt és a felsőrészén,és a derékrésznél strassz-szalag lenne szép,és olyanból egy-egy pánt a vállaknál
2012. jún. 19. 22:44
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A szoknyán lehetnének elszórva gyöngyök, de szerintem ezt a ruhát felesleges tovább díszítgetni, csak giccses lesz.
2012. jún. 19. 23:26
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a mellrészét lehetne kihangsúlyozni gyönygyökkel, de ez a ruha szerintem már önmagában is szép. :)
2012. jún. 19. 23:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem így jó, ahogy van ! már most gyönyörű és te is az vagy benne :)

sok boldogságot!

szerintem az egyszerűbb néha több :)

2012. jún. 20. 10:00
 6/22 A kérdező kommentje:

köszi :) arra gondoltam, esetleg kicsit meg lehetne vastagítani a mell rész alatt ami van strasszos csíkot

az úgy nem sok, de mégis jobban látszik...

2012. jún. 20. 11:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
#5 vok. sztem nem kell megvastagítani. álomszép így is :)
2012. jún. 20. 11:09
 8/22 anonim ***** válasza:

a mellrészhez nem nyúlnék, ahogy az egyik válaszoló írta, a kevesebb néha több. ha nagyon akarsz valami kis csillogást, akkor ahol a szoknya meg van tűzve, oda egy nagy rózsát vagy valamit tetetnék, és esetleg a közepére valami strasszt. Nem lenne kihívó, de lenne rajta valami csillogás :) már strassz nélkül is jól nézne ki.

mint egy hajtű

[link] valami ilyesmire gondoltam, de nyilván nagyobb méretben.

vagy mint itt az első két ruhánál

[link]

Remélem érted mire gondolok. Egyébként maga a ruha önmagában így is szép, csak nekem oda még kéne valami, így olyan egy kicsit, mintha csak felakadt volna. :) de nagyon szép leszel így is :)

2012. jún. 20. 13:08
 9/22 anonim ***** válasza:
valóban, oda a felhúzott részhez egy nagy fej rózsa mehet.
2012. jún. 20. 13:16
 10/22 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 20. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!