Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyibe kerülne ezt a ruhát megvarratni?
2012. márc. 16. 20:21
1/5 anonim válasza:
Nekem ő varrja a ruhám, nagyon profi! pahorandi@freemail.hu
Teszveszen szokott ruhavarrási liciteket kinyomni. Tehát, mond egy összeget és annyiért megvarrja a ruhádat, bármilyet. Max. egy picivel drágább, de akkor szól, miután látta az elképzelésedről a képet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a címet:) Esetleg van neki honlapja is?
2012. márc. 16. 20:30
3/5 anonim válasza:
Nem tudok róla. Mint írtam én őt Teszveszen találtam!
Írj neki e-mailt, hogy érdeklődnél a ruhád felől, stb..
4/5 anonim válasza:
nagyon szép ruha! Gondolom, az anyagminősége majd nagyban meghatározza az árat.
5/5 anonim válasza:
Ez egy Daalarna ruha, a szalonban 160ezernél kezdődnek (személyre szabják ott is, [link]
Biztos megvarrja varrónő is, csak nem tudom, mennyire fog hasonlítani az eredetire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!