Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a cipőről menyasszonyi ruhához?
nem akartam a atipikus fehér cipőt, nem tetszik. fel szeretném dobni a ruhámat, egyébként hosszú, de ha kilibben a lábam, akkor legyen színe a cipőnek. A Ruha hófehér, hanem mintha kis gyémántszínű beütése lenne, ezüst strasszok vannak rajta, és a fülbevalómban is lenne ilyen flamingó színű kő, h visszaköszönjön.
nagyon régóta keresek, és vagy kiesik a lábam elöl, vagy túl magas, így is közel 180 vagyok, nem lehetek magasabb a páromnál. nem igazán van választék (hónapok óta keresek)
szóval érdekel a véleményetek
Jó az ötlet,de miért nem nézel szét az Asia Centerben?
Rengeteg csinos cipő van az emeleten,olcsóbban.
Szerintem ötletes, nem hagyományos az tuti...:)
Tetszik az ötlet is és a cipő is!
kedves 5. nekem nem az volt a lényeg, hogy drága legyen, hanem az, hogy olyan amit akarok. majdnem minden hétvégémet cipőnézéssel töltöttem, és sosem találtam. voltam sok városban, nem tudatosan tankoltam, de ha kiszámolom, kb ennyibe került a nézelődésem. és sokáig nem vettem semmit meg, mert nem akartam kompromisszumot kötni. ez volt az utolsó hétvégém, de sajnos muszáj volt megvennem amit találok... :(
fehéret azért sem akartam, mert nem tetszik ha két féle fehér dolog van rajtam, és az egyik másmilyen fehér (vagy a cipőm tűnik koszosnak a fehérebb ruha mellett, vagy a ruha tűnik koszosnak a fehérebb cipő mellett...nem tudtam, és nem is akartam dönteni melyik legyen XD )
amúgy az esküvő nem drága (vagyis az, de nem azért mert nem felel meg semmi, egyszerűen minden drága manapság) és csak 30an leszünk. de köszönöm szépen, a jókívánságot, remélem nagyon boldogok leszünk ezután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!