Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvői tortátok? És a menyecskeruhátok? Linkeljetek is légyszíves!
Figyelt kérdés
Köszi! :)2012. jún. 11. 18:42
1/5 anonim válasza:
Pont olyanom volt mint a szőke nőnek, piros ruhában! Mondjuk a mi esküvőnk e köré szerveződött..., torta pedig nem volt!
2/5 anonim válasza:
A mi esküvői tortánk 3 emeletes volt mindhárom torta külön ízzel volt ellátva csoki volt a felső a középső gyümölcsös a harmadik az alja pedig orosz krém a bevonat pedig marcipán volt nagyon finom. A menyecske ruhám azt egy elegánc koktélruha szalonba vettem 18.000 forintért. Nem béreltem mert sokaltam érte 35.000 forintot. Fényképet sajnos nem tudok mutatni
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Menyecskeruhám nem volt, nem volt hagyományos "lagzink", csak vacsi, éjfélkor már vége is volt.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!