Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kötelező esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötelező esküvőre magassarkút felvenni?

Figyelt kérdés

Nálunk egy napon lesz a fotózás, polgári, református, katolikus és a lagzi. Lehetetlennek találom, hogy találjak egy olyan magassarkút, amiben kibírom reggeltől másnap hajnalig.

A ruhakölcsönzőben viszont azt mondták, hogy tönkreteszem és elszakítom a ruhát, ha magassarkúhoz van igazítva, aztán átveszek egy laposat. Ezért gondoltam, hogy leszek startból laposban, úgysem olyan magas a párom, ha magasat veszek egyformák vagyunk. De mindenki hőbörög rajta(anyum, anyósom, barátnők), hogy milyen az már, ha lapos talpú cipőt veszek, nem elegáns, stb. Hozzá teszem, úgyse nagyon látszika ruha alatt, max annyiban, hogy elég aléacsony vagyok nélküle(162 cm)

Szerintetek tényleg annyira borzasztó lenne, ha egy szép, elegáns csipke balerinában lennék?

2012. jún. 9. 19:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... és mi van akkor, ha egymagasak vagyunk a párommal? Akkor is vegyek fel magassarkút? Egy fejjel magasabb legyek, mint ő? Na nee...

Kérdező, abban legyél, amiben jól érzed magad. Ez a TE napod, nem a családodé, nem a rokonoké, nem másé. A TIED és a PÁRODÉ. És ezt nekik is meg kell érteni.

2012. jún. 10. 05:39
 22/26 anonim ***** válasza:
Az unokanővérem úgy csinálta, h fotózáson, templomban, polgárin magassarkúban volt, aztán a lagziban átvette egy kényelmes fehér lapos talpú cipőre(olyan mint a balerina cipő). Senki nem vette észre, nem azt figyeltük, csak utólag tudtam meg én is. :)
2012. jún. 10. 10:23
 23/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, és nem szakadt el a ruhája? Mert én is így terveztem, csak megijesztettek, hogy elszakítom a ruhám.
2012. jún. 10. 10:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Az illik-nem illik de igenis illik nagyon elcsépelt. férjem egy magas velem, viccesen néztünk volna ki, ha felveszem a magassarkú cipőt..

a balerina nagyon kényelmes. mindenképp azt vegyél fel, amiben talpon tudsz maradni, én egész hajnalig táncoltam, nem kellett levetnem a cipőmet :)

2012. jún. 10. 10:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 2-3 centis sarkú, hegyes orrú félszandálom volt. Tök kényelmes volt, nem is tudok magassarkúban/tűsarkúban járni. A többiek véleménye nem érdekel. Meg se kérdeztem a véleményüket... :)
2012. jún. 12. 14:46
 26/26 anonim ***** válasza:

22. válaszoló vagyok:

Unokanővéremnek nem kölcsönzős ruhája volt, hanem megvették. De tuti h nem szakadt el neki és jó állapotban megmaradt, mert azóta el is tudta adni.

2012. jún. 13. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!