Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nászpár volt a tortátokon? Mennyibe került? Hol vettétek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 22:40
1/12 anonim 

válasza:

Nem volt. Amúgy a cukrászda adta volna 2500 Ft-ért, de nem tetszett, nem is nagyon láttam olyat ami tetszik, meg volt elég kiadásunk enélkül is. Csodálatos volt a torta és igazi esküvői nászpár nélkül is.
2/12 anonim 

válasza:

Egy szamárpár volt esküvői ruhába öltöztetve marcipánból, 2000 körül volt, már nem emlékszem.
A cukrászdában vettem ahol a tortát is csináltattuk.
4/12 anonim 

válasza:

A párom mániája a gyűrűk ura, ezért a vőlegény egy hobbit volt, a menyasszony pedig egy tünde. Nem tudom, mennyibe került volna, nekünk ingyen volt, mert a férjem egyik barátja cukrász, ezt kaptuk tőle ajándékba :)
5/12 anonim 

válasza:

olyan, amit később el lehet tenni...szóval nem marcipánból... és abba a cukrászdába vettünk, ahonnan a sütiket és a menyasszonyi tortát rendeltük... azt hiszem 2000 ft volt.
6/12 anonim 

válasza:

7/12 anonim 

válasza:

Nekünk olyan lesz, hogy a pár van rajta együtt és a vőlegény felkapja a menyasszonyt. 1500 forintért vettem meg. Cuki
8/12 anonim 

válasza:

Nekünk is a pár volt rajta, csak éppen fordítva, a menyasszony kapta a vállára a vőlegényt, miközben ő segítségért kiáltott :D
Elraktuk emlékbe, jót nevetünk rajta a mai napig (nem marcipán) :) Az árára nem emlékszem pontosan, pár ezer ft volt.
9/12 anonim 

válasza:

ehhez hasonló volt, a menyasszonynak fátyol a fején, a kapu pedig virágokkal díszítve, nagyon szép. Most volt szombaton :) a torta árában volt, 17.000 Ft volt, 3 emeletes torta volt, szerintem nem volt drága :)
10/12 anonim 

válasza:

Nekünk olyan lesz, hogy a vőlegény vállán van a menyasszony, mintha rabolná el. Mindenféleképpen vicceset akartam, a páromnak is nagyon tetszik. 5 euró volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!