Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiért varrnák meg nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért varrnák meg nekem ezt a ruhát? (Bp-Pest megye)

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 4. 15:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget Neked! :) Igen, valahogy így képzeltem én is el, hogy anyagokkal lehet variálni, (árban is persze) illetve a díszeket is meg lehet másképp is oldani rajta..

Saját ruhát szeretnék, mert megtartanám... Anyukámé is megvan még, az enyém is megmarad, hogy majd az én lányom is lássa. :)

Tényleg sokat segítettél, még egyszer nagyon köszönöm!

2012. jún. 4. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
vagy rendeld meg neten pl: tidebuy.com ilyenek 50e körül vannak és újonnan varrják neked. nem csak konfekcióméretet lehet megadni hanem egyedit is, pont, mint a varrónőnél. ha meg még fűzős is akkor tényleg semmi rizikó
2012. jún. 4. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
50 ért tuti nem kap ilyet. ez becsapás
2012. jún. 4. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
olyanba meg főleg ne menj bele h küld el a méreted aztán kapod a ruhát. egy jó varrónő még az öltözésnél is ott van és igazít ha kell. egy menyasszonynak többszőr kell próbálnia,még a kölcsönzős ruhát is 3x próbáltatják fel: 1x amikor válogatsz,1x amikor foglalod,és 1x mielőtt elviszed
2012. jún. 4. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:

nem egy ismerősöm van aki rendelt és még MIND meg volt elégedve. csak az mondja, hogy rendelni nem jó, aki még sose próbálta...

+tegyük fel, hogy még sem áll tökéletesen a rendelt ruha. miután megérkezett még mindig el lehet vinni itthon varrónőhöz, max egy 10esért igazít rajta, és ott vagy a tökéletes ruhával, ami 50+10 be került, nem 200-ba.

de ez csak egy tipp, azt meg hogy milyen hasznos majd a kérdező eldönti

2012. jún. 5. 07:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha esetleg vannak errefelé varrónők, azért többtől is szeretnék rá árajánlatot kérni, mondjuk úgy, hogy valamit helyettesít valamivel, (pl. a sok-sok gyöngyről le tudok mondani valami visszafogottabb díszre, ilyesmik ) méreteket írjak hozzá?
2012. jún. 5. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!