Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői vacsora alatt milyen zele szóljon?
Attól függ, hogy mire vevő a társaság, a barátnőmék esküvője igazi rockabilly jellegű volt, az nagyon jó hangulatot teremt!
Halk. Nem lesz könnyű. Ugyanis ha jó hangú az énekes, nem bírja befogni. Ha meg béna, akkor se tudja lejjebb venni a hangosítást, amit véres-verejtékkel beállított.
Rokon lagziján üvöltve beszélgettem a mellettem ülővel, aztán már inkább nem beszélgetett senki. Pocsék volt a hangulat. A fiatal párnak esélye se volt szóbaállni a rokonokkal, úgyse értettük volna. Az énekesnő baromi jó hanggal volt megáldva és az egész vacsorát végigüvöltötte a mikrofonba. Egész este alatt kb. 10 percre fogta be, akkor se a vacsora alatt.
A mi lagzinkon ebből tanulva előre figyelmeztettük a zenészeket, a vőfélyt...Még így is kb. 3-szor szóltunk, hogy vegyék magukat halkabbra a vacsora alatt. Hiába szóltunk amúgy, mert lassab számokat vettek elő ugyanolyan hangosítással. Rájöttem, hogy nem mertek hozzányúlni a hangosításhoz közben. Ettől függetlenül velük jobban jártunk, mert bár nem voltak valami nagy szám, annyira mégse voltak hangosak, mint a profi énekesnő. Legalább a mellettem ülő hangját hallottam.
Igazából szerintem vacsora alatt nem is kéne senkinek énekelni, csak menjen a zene. De nem bírtuk megvalósítani ezt a dolgot, hiába akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!