Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha már gyerekeim vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már gyerekeim vannak, akkor milyen ruhában illik férjhez menni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
A fehérrel azért még mindig sokan asszociálják a szüzességet. De ha neked és a párodnak ez tetszik, akkor hajrá. Arra úgyis számíthatsz, hogy lesznek "jóindulatú" megjegyzések, de azok ellen úgysem tudsz semmit sem tenni, ilyenek mindig vannak. Én nem vennék fehér menyasszonyi ruhát, mert kényelmetlenül érezném magam benne. De ha _neked_ ez a vágyad, én nem mutogatnék rád. Végülis te kell benne jól érezd magad.
2009. jún. 30. 10:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm mindenkinek!!!
2009. jún. 30. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:
4%
Bármit csinálsz, mutogatni fognak.
2009. jún. 30. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is mehetsz nyugodtan habos-babos fehérben is, ha szeretnél, hisz ez a Ti napotok:) a legjobb barátnőmnek már 2 gyerkőce is volt(a 2. pici apukájával készültek összeházasodni), amikor férjhez ment,és gyönyörű királylányos, csipkés ruhája volt:) sok boldogságot Nektek!:)
2009. jún. 30. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

amiben te szeretnél!!!!!

és ne törődj a hülye konvenciókkal!

2009. jún. 30. 11:22
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Már nem illik.
2009. jún. 30. 11:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én faluban élek, az ugye olyan hely, ahol azért is "megszólják" az embert, ha a kertben egy fűszál más irányba áll a többitől...

Nos! Én elváltam az előző férjemtől (igen, gyerekünk is volt)... ebből már volt sztori a faluban, de engem nem érdekelt. Azért nem maradok vele, és nem leszek boldogtalan, hogy ne hogy megszóljanak.

Eltelt egy kis idő, és hozzámentem a mostani férjemhez (aki teljes mértékben úgy kezeli a gyerekemet, mintha ő is sajátja lenne. azóta született közös gyermek is)!!

Hát a jó falusi nénik tudnak számolni, és akárhogy is számolták kijött nekik eredményül hogy ez bizony a második házasság! És ami felháborító, hogy fehér nagy menyasszonyi ruhám volt! ééés??? akkor mi történt? nekik volt jó pár délutánjuk ahol ezt megbeszélhették, mert jobb dolguk nincsen!

És én pedig azt tettem amire vágytam, amit szerettem volna! És az a legfontosabb. Hol érdekel az engem, hogy mit szól x banya ehhez! Az az én napom volt, és a mai napig csak mosolyogni tudok, hogy ezzel milyen fejtörést okoztam nekik... szerintem vicces!

Az a TE és a PÁROD napja lesz, csinálj mindent úgy ahogy szeretnél! És csak mosolyogj azon, hogy esetleg másnak nincs jobb dolga, mint mindig keresni valamit amibe belelehet kötni!

2009. jún. 30. 11:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly 5 hós terhesen pocakos menyasszony voltam, ekrüben. Nem azért, mert babát vártam, hanem azért, mert az tetszett. Eszembe sem jutott, hogy ilyenen agyaljak.

SEnki nem szólt, hogy ezt nem illik, biztos le is csaptam volna. Ha hófehérbe mentem volna férjhez, két fonott copffal és térdzoknival, ahhoz sem lett volna köze senkinek.

Bátran válassz olyat, ami tetszik és felejtsd el a konvenciókat. 2009-et írunk...

2009. jún. 30. 12:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is nagyon sok Boldogságot!:-)

Nekem egy másfél éves kislányom van,nem voltam még én sem menyasszony, és augusztusban lesz az esküvőnk.

Ekrü színű, abroncsos ruhám lesz,csak azért nem hófehér,mert a ruhában ez tetszett meg!:-)

Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol,ez a te/ti napotok lesz!:-)Olyat válassz ami tetszik,amiben jól érzed magad!!!:-)

Mikor lesz a nagy nap?:-)

2009. jún. 30. 13:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdtan vedd fel azt a bizonyos "hófehér ruhát"!

Csak régen volt az, hogy ha már van gyerek nem illik!Mára sokat változott a világ, nyitotabb az emberek gondolkodás módja, nem követjük már szerencsére a hülye hagyományokat, csak az idősebbek még azért konzervatívak maradtak, de már köztük is egyre több a kivétel. XXI.században élünk, igazából mindenki azt csinál, amit akar:))))

Nekünk is van már 2 gyerekünk, még csak tervben van az esküvő, de az biztos, hogy IGAZI mennyasszonyi ruhám lesz majd:)))

2009. jún. 30. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!