Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a link nem az igazi, mert nőnek készül. A férfi verzió inkább ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=vH8E4ghQXZA
Nyilván egy férfi nem kap látható szemhéjárnyalást, sem erős szempillaspirált. De például átlátszóval simán meg lehet neki csinálni, az csak tartást ad neki.
Én biztos csináltatnék a páromnak, mert tudom, hogy szeret jól kinézni, és ez sokat dob a kinézeten. Én hétköznapokon csinálok hasonlót magamnak, kicsi korrektor, púder, esetleg szempillaspirál és szájfény. Alapvetően észre se lehet venni, csak a spirált, a szájfény lejön. De amikor egy hosszú nap után este lemosom, néha akkora sötét árkokat találok a szemem alatt, hogy szinte megijedek magamtól. Az esküvő pedig hosszú. Előtte ő is vagy bír aludni, vagy nem. A lagzi végére tuti mély árkok lennének a szeme alatt, no meg kipirosodott arca az iddogálástól. Azt hiszem, nem probléma, ha ezt előre eltakarjuk, így ha majd jön a sógornőm és mutatja a hajnali négykor elkattintott fényképeket, azokon sem leszünk vállalhatatlanok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!