Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegénysmink alatt mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegénysmink alatt mit értenek a sminkesek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A sminkesem ajánlotta, hogy a vőlegényemnek legyen. Ti csináltatnátok neki?
2012. máj. 25. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Biztos, hogy nem "csináltatnék neki". Hadd döntse már el ő, mit szeretne. Egyébként szerintem egy kis alapozás vagy púder még belefér a csillogás ellen, de szempillaspirál meg szemhéjfesték...brr na neee!:D
2012. máj. 25. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Az a link nem az igazi, mert nőnek készül. A férfi verzió inkább ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=vH8E4ghQXZA

Nyilván egy férfi nem kap látható szemhéjárnyalást, sem erős szempillaspirált. De például átlátszóval simán meg lehet neki csinálni, az csak tartást ad neki.

Én biztos csináltatnék a páromnak, mert tudom, hogy szeret jól kinézni, és ez sokat dob a kinézeten. Én hétköznapokon csinálok hasonlót magamnak, kicsi korrektor, púder, esetleg szempillaspirál és szájfény. Alapvetően észre se lehet venni, csak a spirált, a szájfény lejön. De amikor egy hosszú nap után este lemosom, néha akkora sötét árkokat találok a szemem alatt, hogy szinte megijedek magamtól. Az esküvő pedig hosszú. Előtte ő is vagy bír aludni, vagy nem. A lagzi végére tuti mély árkok lennének a szeme alatt, no meg kipirosodott arca az iddogálástól. Azt hiszem, nem probléma, ha ezt előre eltakarjuk, így ha majd jön a sógornőm és mutatja a hajnali négykor elkattintott fényképeket, azokon sem leszünk vállalhatatlanok :)

2012. máj. 25. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem lenne ellenemre, de a vőlegényem előbb csapnál le szegény sminkest szerintem :D
2012. máj. 25. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Bőrkiegyenlítő primer, alapozó, púder, kontúr, fixálás. Nézd meg a férfi műsorvezetőket a TV-ben. Makulátlan a bőrük, mégsem látszik egyikükön sem, hogy sminkelve vannak, pedig nekik is fontos, hogy a reflektorok fényében hibátlan legyen a bőrük, és ne csillogjanak, hiába melegítenek a lámpák. Ugyanezt a célt szolgálja a vőlegények sminkje. A fotókon és a videón is jól fognak mutatni. Hiába enélkül is imádjuk őket, sajnos a kamerák nem azt adják vissza, amit látni szeretnénk. És jobb a sminkkel kiküszöbölni a hibákat, mint retussal - sokkal természetesebb hatást kelt.
2012. máj. 25. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
Korrektor, alapozás, púder. Én magamat fogom sminkelni (én vagyok a menyasszony:)) de a páromnak is eltüntetem a karikákat a szeme alatt, meg a bőrhibáit ha lesznek. Már mondtam neki, eleinte tiltakozott, de aztán mikor nagyon fáradt és karikás volt a szeme, rávettem egy próbára és meg volt elégedve, úgyhogy most már jó ötletnek tartja. Na de szempillaspirál meg szemhéjfestés egy férfinek, azt nem!
2012. máj. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!