Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anchyka kérdése:
Szerintetek kell a köszönő ajándék? Feltűnő és/vagy sértő ha nincs?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 21:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges. Csak pénzkidobás, a vendégek meg úgyis vagy otthagyják a lagziban vagy nem is érdekli őket.
2/12 anonim válasza:
feltűnő, mert hát nincs ott :) de nem sértő.
3/12 anonim válasza:
Amerika majmolás. Régen sem volt köszönő ajándék.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen...én is úgy gondolom, hogy nem is érdekli őket, meg csak ott is hagyják, de bezzeg ha nincs...akkor meg miért nincs....:(
2012. máj. 24. 21:47
5/12 anonim válasza:
A te esküvőd, a ti nagy napotok! Elsősorban nektek kell jól érezni magatokat. Szóval mindent úgy csináljatok, ahogy nektek jó: ha akartok adtok, ha nem akartok, nem! majd akinek nem tetszik, az a saját esküvőkén máshogy csinálja! :D
6/12 anonim válasza:
Én a barátnőm esküvőjén szóltam délután az apukájának, hogy próbálja majd valahogy úgy intézni, hogy megkaphassuk a mikrofont.Aztán olvastunk fel szép idézeteket a barátnőkkel az ifjú párnak :) Mondjuk gázabbul olvastuk fel őket,mint az alsótagozatos kisgyerekek,de mégis hatásos volt :) Persze kiegészítettük saját gondolatokkal is!
:)
7/12 anonim válasza:
húha utolsó vagyok,totál félreolvastam a kérdész ne haragudj XD
8/12 anonim válasza:
Nálunk nem lesz.
Ha valaki akar emléket, akkor elviheti a saját szalvétagyűrűjét (én csináltam) és az ültetőkártyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!