Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te miket kaptál nászajándéknak?
Utazást,sokféle lakásba való dolgot (házat vettünk épp,de még majdnemhogy üres volt,igy szülők ismervén hogy miket szewretnénk,aki tárgyat akarsz,volt lehetőség bőven ezres értéktől többtizezresig,szülők gondoskodtak róla,hogy ne legyen kettő semmiből)
és egy nagyon kedves barát mire hazaértünk nászútról befejezte a csapatával a medencént ami az udvaron állt (szintén szülők segédkeztek hogy miben gondolkodtunk,mi nem is sejtettük)
A strandpapucsos nagyon tetszik, tényleg kreatív!
Mi is most vettünk házat, mondtuk is, hogy akármit vehetnék, mindennek örülnénk. :)
Mi most úgy vagyunk vele, hogy mindennek örülünk. Pon taz esküvő előtt egy héttel fogunk költözni, most lakást bérelünk.
Szóval ha kapunk valamit, ami nem tetszik attól még fogjuk használni, aztán amikor több pénzünk lesz, lecseréljük a bútorokat stb.
14:07-es, ez azért ízlésfüggő, nekem nagyon tetszett volna, odavagyok az ilyen hagyományos jellegű, magyaros tárgyakért (kivéve turulos-nagymagyarországos és hasonló dolgok), de egy modern házba valóban nem illik.
Kérdező, én még nem tudok nyilatkozni, mert csak menyasszony vagyok, de azért nem ártana leszűkíteni a kört, mert vannak tényleg nagyon ízléstelen dolgok (egy könyv írója például ágaskodó kecskés éjjelilámpát kapott, mindjárt párban). Az lenne a legjobb, ha összeírnátok egy listát, olcsótól drágábbig, és megbíznátok egy jó szervezőképességű "külsős" személyt, akivel a vendégek (ha akarják) megszervezhetik, ki mit akar adni belőle. Így nem lesz négy pohárkészlet, kettő turmixgép és hat botmixer, de nektek is meglepetés, kitől mit kaptok.
A vendégek 90%-ától pénzt kaptunk, de akiktől nem, azoktól az alábbiakat kaptuk:
- merinói gyapjú ágynemű;
- festmény;
- pálinkás pohárkészlet;
- pár üveg tokaji aszú (külön feliratozva, hogy a gyerek születése-10-25-50 házassági évfordulóra, 2 kristálypohárral;
evőeszköz készlet, ötletes apró-ajádékegyveleg;
-grillező készlet;
Asszem' kb. ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!