Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői kitűzők?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja találtam egy honlapot, ahonnan lehet ett rendelni esküvői kitűzőket (vőlegénynek, násznagyoknak, stb.), de most nem találom. Tudnátok linkelni olyan oldalakat ahol ilyen kitűzők vannak? Már vagy egy órája keresgélek. A lényeg, hogy olcsó legyen, mert sok kell belőle, és ne igazi virágból legyen. A legolcsóbb, amit eddig találtam az 500 Ft/db.
Köszönöm!
2012. máj. 20. 20:47
2/6 anonim válasza:
lehet hogy csak bennem merül fel a kérdés, de mi a fenének az?
pénzéééééééééééért?
csinálj otthon házilag ha ragaszkodsz ehhez
3/6 anonim válasza:
http://ikkek/eletmod/csinald-magad-viragos-kituzo
4/6 A kérdező kommentje:
A 2. és 4. válaszolónak köszönöm, a továbbiakban pedig csak olyanok válaszát kérném, akik segíteni is tudnak.
Lehetőség szerint inkább vásárolnám, mint venném a kitűzőket.
Köszi még egyszer és ment a zöld kéz!
2012. máj. 20. 21:10
6/6 A kérdező kommentje:
Ez az! Ezt kerestem! Nagyon köszönöm!! :)
2012. máj. 21. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!