Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokták kérni az éjféli vacsorát? Hány főre kérjek, ha?
92 fő lesz meghívva, ebből 80 főre kell csak számolni, mert a többi 6 év alatti gyerek. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki is hazamenne a menyecsketánc előtt. Menyasszonyi torta 10-11 körül érkezik.
Ja és a vacsinál megmaradt húsokat hidegtálként visszahozzák mellé. Szerintetek így hány főre kérjek kb. éjféli vacsit (ez persze olyan hajnali 1 körül lenne, nem éjfélkor)
Sztem erről informálódj az étteremben, mert ők jobban tudják, h hogyan számolj. Nekünk ők segítettek csomó mindenben, h miből mennyit rendeljünk, kérjünk majd.
De am ez függ a társaság étvágyától pl, mert hallottam olyan lagziról,ahol annyi sült megmaradt, h az bőven elég lett éjfélre is, svédasztalon újra felszolgálták.
Elsőnek köszönöm az okos hozzászólást! Ha nem számítana a pénz, akkor nem számolgatnám, hány főre kérjek kaját...
Amúgy akkor 79, mert én tuti nem eszek...
nekem azt mondták eddig mindenhol, hogy vendégszám/2. vagyis, ha lesztek 80an, akkor 40 főre.
de tényleg az éttermet kell kérdezni, nem mindegy, hogy náluk pl. hány gombóc 1 adag a töltött káposztából, és mekkorák azok a gombócok. Mert ha pl. két nagyobb gombóc/fő az adag, akkor elég lehet 30 adag is, + a husik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!