Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szokták kérni az éjféli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokták kérni az éjféli vacsorát? Hány főre kérjek, ha?

Figyelt kérdés

92 fő lesz meghívva, ebből 80 főre kell csak számolni, mert a többi 6 év alatti gyerek. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki is hazamenne a menyecsketánc előtt. Menyasszonyi torta 10-11 körül érkezik.

Ja és a vacsinál megmaradt húsokat hidegtálként visszahozzák mellé. Szerintetek így hány főre kérjek kb. éjféli vacsit (ez persze olyan hajnali 1 körül lenne, nem éjfélkor)

2012. máj. 20. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem erről informálódj az étteremben, mert ők jobban tudják, h hogyan számolj. Nekünk ők segítettek csomó mindenben, h miből mennyit rendeljünk, kérjünk majd.

De am ez függ a társaság étvágyától pl, mert hallottam olyan lagziról,ahol annyi sült megmaradt, h az bőven elég lett éjfélre is, svédasztalon újra felszolgálták.

2012. máj. 20. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm az okos hozzászólást! Ha nem számítana a pénz, akkor nem számolgatnám, hány főre kérjek kaját...

Amúgy akkor 79, mert én tuti nem eszek...

2012. máj. 20. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

nekem azt mondták eddig mindenhol, hogy vendégszám/2. vagyis, ha lesztek 80an, akkor 40 főre.

de tényleg az éttermet kell kérdezni, nem mindegy, hogy náluk pl. hány gombóc 1 adag a töltött káposztából, és mekkorák azok a gombócok. Mert ha pl. két nagyobb gombóc/fő az adag, akkor elég lehet 30 adag is, + a husik!

2012. máj. 20. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
4. vagyok, az első meg egy barom, tuti még nem szervezett esküvőt!!!!az ilyennek miért kell hozzászólni, nem értem...
2012. máj. 20. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Meg az irányszámot is!
2012. máj. 20. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Az első választ valaki töröltette, úgyhogy nem a jelenlegi elsőnek szóltak a válaszok.
2012. máj. 20. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Már megijedtem, hogy ennyire rossz választ adtam. (jelenlegi 1. válaszoló vagyok)
2012. máj. 20. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Először én sem értettem, hogy kiről van szó..
2012. máj. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!