Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyi torta kötelező kellék egy esküvőn? Ha igen, miért?
Nekünk jövő héten lesz az esküvőnk. Ezen alkalomra összeállítottunk egy nászajándék listát, így mindenkinek segítséget nyújtottunk ahhoz, hogy ne hozzanak harmadik kávés készletet, mikor a tejeskávét amúgy is nagy bögréből iszom, illetve azért is jó volt, mert a kérdésre: "mit szeretnétek?" nem kellett szemtől-szembe válaszolni, és így senkit nem hoztunk kínos helyzetbe azzal, hogy esetleg túl drága vagy éppen nem beszerezhető ötlettel állunk elő. Mivel picit értek a honlapkészítéshez, egy nagyon egyszerű interaktív oldalt hoztam össze a listának, ahol a kiválasztott ajándékot a vendégek lefoglalhatják, így nem fordul elő, hogy ketten hozzák ugyanazt.
Kriszta
Ja és a tortát a vőlegényem készíti, mivel a környékbeli cukrászdák nem voltak hajlandóak tejszínes tortát készíteni, holott én semmiképp nem szerettem volna vajas krémeset.
Mindenesetre szerintem a torta kell, még ha nem is nagy.
Szia!
Szerintem se hagyjátok ki a tortát! Nekünk is apró, családi összejövetelünk lesz csak, 15-en leszünk (abból 1 fél éves baba:)). Tortát készen veszünk, nem csináltatunk, szerintem nektek is elég lesz ilyen torta, így 5-6 ezer forintból kijöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!