Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszonyi torta kötelező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyi torta kötelező kellék egy esküvőn? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Nekem csak szűk családi ebédem lesz (23-an leszünk), és nem tudom hogy kell-e a torta. Minél olcsóbban szeretném megúszni az esküvőt, de azért a hagyományokat szeretném betartani nagyjából.
2008. ápr. 23. 15:12
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Nekünk jövő héten lesz az esküvőnk. Ezen alkalomra összeállítottunk egy nászajándék listát, így mindenkinek segítséget nyújtottunk ahhoz, hogy ne hozzanak harmadik kávés készletet, mikor a tejeskávét amúgy is nagy bögréből iszom, illetve azért is jó volt, mert a kérdésre: "mit szeretnétek?" nem kellett szemtől-szembe válaszolni, és így senkit nem hoztunk kínos helyzetbe azzal, hogy esetleg túl drága vagy éppen nem beszerezhető ötlettel állunk elő. Mivel picit értek a honlapkészítéshez, egy nagyon egyszerű interaktív oldalt hoztam össze a listának, ahol a kiválasztott ajándékot a vendégek lefoglalhatják, így nem fordul elő, hogy ketten hozzák ugyanazt.

Kriszta

2008. júl. 18. 23:08
 12/13 anonim válasza:
100%

Ja és a tortát a vőlegényem készíti, mivel a környékbeli cukrászdák nem voltak hajlandóak tejszínes tortát készíteni, holott én semmiképp nem szerettem volna vajas krémeset.

Mindenesetre szerintem a torta kell, még ha nem is nagy.

2008. júl. 18. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem se hagyjátok ki a tortát! Nekünk is apró, családi összejövetelünk lesz csak, 15-en leszünk (abból 1 fél éves baba:)). Tortát készen veszünk, nem csináltatunk, szerintem nektek is elég lesz ilyen torta, így 5-6 ezer forintból kijöttök.

2008. júl. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!