Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt esküvővel kapcsolatos 'rémálmod' a nagy nap előtt?
Figyelt kérdés
Nekünk még majdnem 3 hónapunk van, de ma rémálmom volt, utólag belegondolva persze vicces az egész :D
Álmomban az esküvőn elfelejtettük magunkkal vinni a gyűrűket, a fátylamat, nem volt időm sminkeshez, fodrászhoz menni, a pap nem tudta milyen nyelven kéne tartania a szertartást, és apukám is teljesen elfelejtette hogy vele szeretnék bevonulni.
A legrosszabb, hogy hogy egy héttel hamarabb volt az esküvő, mint amelyik napra mi be voltunk írva :D
Mentünk a templomba ketten kocsival,szépen ruhában,ahogy kell,és eltűnt az út előttünk,és a kocsi már billent le,ekkor ébredtem fel.
2012. máj. 18. 15:17
2/10 anonim válasza:
még van 3 honapunk, volt már. fodrász, sminkes, ruha nélkul mentem, meg jol el is késtem, oltári káosz volt az egész. végul kiderult, h hamarabb mentunk pár nappal mint kellett volna... bárcsak álomfejtô lennék:)
2012. máj. 18. 15:42
3/10 anonim válasza:
a mi esküvőnk előtti nap ténylegesen égszakadás volt, jégesővel kombinálva. elképzelni lehet , milyen idegállapotba voltam egész éjjel... szerencsére másnap kisütött s nap és lett kb 35 fok.....ez is egy rémálom még ha igaz is volt..
2012. máj. 18. 15:45
4/10 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy nincs ruhám, és kotorászok a szekrényemben, hogy akkor keressek valamit, ami megfelel :) ez még azelőtt volt, hogy meglett a ruhám, más miatt úgy látszik nem aggódtam ennyire :)
2012. máj. 18. 16:41
5/10 anonim válasza:
Nekem is még van 3 hónap, de volt már több rémálmom is...
Volt olyan, amikor nem az én ruhámat vettem fel, nem voltak ott a meghívottak, nem volt meg a vőlegény!!! A pap kikezdett velem (bár ez pont a jóbanrosszban után volt). Szerintem ez normális...
2012. máj. 18. 16:59
6/10 anonim válasza:
Olyat álmodtam előtte, hogy a ruhám valami ismeretlen ruha volt, és a cipőmet is alig találtam meg. Mindenki készülődött, de senki nem segített nekem. Késésben is voltam már.
2012. máj. 18. 17:31
7/10 anonim válasza:
Álmodni nem álmodtam vele, de rettegtem tőle, hogy mi lesz, ha épp akkor csuklani kezdek... :D
2012. máj. 18. 18:54
8/10 anonim válasza:
Én is hasonlót álmodtam:)))
Elfelejtkeztünk a menyasszonyi tortáról, plusz a zenészekről és a vőfélyről is, úgyhogy ezek nélkül indultunk a nagy napnak. Ráadásul a nagy kapkodásban már csak az esküvőre indulva, menet közben kapkodtam magamra a menyasszonyi ruhát.
Ami nem álom (sajnos): a próbafrizurán szétégették a hajam a hajsütővassal, 3 cm-t le kellett vágni, orrba-szájba ricinusolajas pakolásozok, és még nem találtam új fodrászt idő hiányában és 1 hét múlva szombaton esküvő:)))
2012. máj. 18. 23:15
9/10 loorien válasza:
Nekem a visszatero alom, hogy valami miatt elkesek. A tegnapi remalomban amiatt kestem el, mert vartam a fodraszt, de hiaba, csak egy hosszu levelet kuldott vegul, amiben megirta, hogy meggondolta magat es nem tudja megcsinalni a frizuramat :) Igy gyorsan megmostam a hajam es vizes hajjal rohantam a szertartas helyszinere :)
2012. máj. 20. 17:17
10/10 anonim válasza:
Augusztusban lesz, és vannak különféle álmaim az esküvőről szerencsére nem igai rémálmok.Pl: hogy reggel felébredtem és elfelejtettem hogy esküvő van. Anyuék szóltak én meg megvoltam őrülve hogy nem kértem időpontot a fodrászhoz, sminkeshez, nem hoztam el a ruhám. Kapkodtam össze vissza. Máskor azt álmodtam hogy hisztiztem mert délután kettőkor vége lett a bulinak , mindenki elment mert a zene cd ről szólt. Ezek az álmaim nem reálisak mert fél ötkor lesz a szertartás és lesz zenész is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!