Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik semmi édesapámnak, ami az esküvővel kapcsolatos?
Szerintem az a baja, hogy elveszíti az ő pici kislányát. Egy apának ezt nagyon nehéz megemészteni. És tudom, hogy már nem vagy pici kislány, de hidd el, neki mindig az leszel, még 80 éves öregasszonyként is. :)
Hogy mit csinálj, azt nem tudom, előbb-utóbb magától is túl teszi magát a dolgon szerintem, csak nehéz ez most neki.
Elég furcsa,hogy kollégákat meghívtok,de a rokonokat nem. Az idősebbeknek még fontos a rokonság.
De az is baja lehet,hogy a megspórolt pénzeteket nagy lagzira költitek. A székszoknya pl. egy teljesen felesleges kiadás. Egy valamire való étteremben a székek egyformák. Ha
porfogó huzatot tetettek rá,az csak kényelmetlen lesz a vendégeknek. Régen azokra a székekre,bútorokra tettek ilyent.amit nem használtak,hogy ne porosodjon.
Reálisabban gondolkodik,mint ti.
De ha nektek így jó,akkor csináljátok így.
Köszönöm a válaszokat!
Azokat a rokonokat, akiket ismerünk, természetesen meghívtuk. De a nagymamám unokatestvérét például nem fogom meghívni. Soha nem is láttam őket, nem voltam ott az esküvőjükön, sőt a szüleim sem látták őket már kb. 20 éve. És nem értem, hogy miért kellene őket meghívnom. A kollégák vannak családostul összesen 20-an, az édesapám által hiányolt rokonok pedig kb. 50-en, mert ugye akkor már meg kell hívni a családját, a gyerekeit, és az unokákat is, meg akkor már a másik unokatestévérét is a mamámnak, és ez már kb. 50 fő. Székszoknya pedig azért lesz, mert a székek elég ramaty állapotban vannak, és félő lenne, hogy kiszabnák a harisnyákat, a ruhákat, és én sem örülnék, ha valahova felveszek egy új ruhát, és akkor a székek tönkretennék. Egyébként mivel nem lesznek szalagok a szoknyákhoz, csak a fehér "lepedő", ezért megkapjuk 10000 ft-ért az összeset, az étterem pedig felrakja. Nekem ennyit megér, hogy a menyasszonyi ruhámat visszavihetem, és nem kell pluszba fizetnem, mert tönkre tette a szék.
Ha olyan nagyfiú, akkor értse meg, hogy minden körülöttetek fog forogni és segítsen nektek benne.
Ajánlom édesapád figyelmébe:
"Búcsú az apától
Drága édesapám, most tehozzád szólok,
jöjj hozzám közelebb, halld meg, mit mondok!
Meg kell, hogy köszönjem a sok jóságodat,
meg az értem való fáradozásodat.
Azt mindenki tudja, hogy mily sokat mentél,
értem éjt nappalt mindigí egybetettél.
Ezért fizetségül azt kívánom néked,
hogy legyen nagyon hosszú, a te földi léted!
Legyen minden napja fénylő, mint a tavasz.
Ajkaidról ne halljék se bú, és se panasz.
Ragyogjon a csillag örökké felettünk,
hogy ezen a földön boldogan élhessünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!