Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kicsit bugyuta kerdes, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit bugyuta kerdes, de tenyleg erdekel: Sok lagziban van, hogy a völegenynek innia kell a menyasszony cipöjeböl. Nem kellemetlen ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, valljuk meg, azert a nagy kanikulaban beleizzad a legszebb-legtökeletesebb menyasszony laba is a cipöbe..Abbol igyon a völegeny?

Emberek vagyunk, azert ez a szag eleg kemeny tud lenni, nem?

2009. jún. 27. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
az én cipőm nem volt büdös. Amúgy meg mki piál előtte, és ha nyitott cipő akkor szellőzik, tehát nem lesz annyira büdi. De ha neked kellemetlen lenne, akkor nem kötelező.
2009. jún. 27. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
De hát nem is a cipőből iszik, hanem abba raknak egy kis poharat és abból, azt meg lehajtja egy másodperc alatt, szerintem semmi szagot nem érez.
2009. jún. 27. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sok lagziban voltam már, de eddig csak egy helyen láttam ilyent. Nem mindenhol szokás, akinek kellemetlen, az szól a szervezőnek, hogy ezt ne.
2009. jún. 27. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
első vagyok, az én férjem a cipőmből itta, nem rakott bele poharat. Persze utána már nem tudtam felvenni:-)
2009. jún. 27. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ez amúgy is új cipő szokott lenni..

meg nem tudom..szerintem azért annyira nem izzad bele..

meg főleg, ha nyitott is..

2009. jún. 27. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarsz inni nem iszol a cipőjéből, állj már a sarkadra. én utálom az ilyen hülye hagyományokat!!
2009. jún. 27. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A lakodalom nem a vendégek kedvéért van, hanem azért, hogy az ifjú pár jól érezze magát és ők legyenek a figyelem középpontjában.

Tudom, néhány böszme paraszt vendég kitalál ilyeneket, hogy a vőlegény igyon a menyasszony cipőjéből, táncoljon kenyércipőben stb. Na, ezeket rövid úton haza kell zavarni, csessze el a saját lagziját, de ne másét.

A lagzi úgy áll össze, ahogy az ifjú pár szeretné. Ha az én esküvőmön akart volna valaki cirkuszolni, hát nem járt volna jól.

A vőlegény dönt, ő fizeti a zenészeket meg az egész hóbelevancot.

Ja, menyasszonyi cipő lopás: szoktak vinni tartalék cipőt, utána meg lehet jót röhögni az illetőn.

2009. jún. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!