Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit illik meghívni a lagzimra és kit nem?
Figyelt kérdés
jövőre lesz, de elkell kezdeni szervezni, főleg a vendéglistát.. nem akarunk túl nagyot, így nem tudom, hogy pl akik meghívtak minket azokat illik visszahívni? akkor is, ha mi kicsit rendezünk és ők távoli ismerősök, rokonok? mert igazából a szűk család lesz, pár barát, ismerős... meg hogyan szűrjem ki, hogy melyik barátomat hívjam és melyiket nem? igazából tartom több baráttal is a kapcsolatot, de ha mindenkit meghívnék akkor a lagzi fele a barátokból állna... viszont ha csak 2-3-at, akkor a többiek meharagudnak.. de mindenképp akarok hívni barátokat. hogyan illik ez?2012. máj. 17. 09:22
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Az előző kérdés is kb. erről szól. Első unokatestvéri körig mindenképpen illik, ha kicsit rendeztek, akkor csak a legközelebbi barátokat hívjátok meg. És igen, akién Ti is voltatok, azokat illik visszahívni. De ez szerintem tök egyéni. Ha ti sem tehetitek meg, hogy nagyot tartsatok, ezt meg kell érteniük.
Sok boldogságot!
2/3 anonim válasza:
Sztem akik téged meghivtak azokat illik visszahivni de ha azota nem tartjátok a kapcsolatot csak esküvöjükön voltatok akkor ne hivd meg öket!
3/3 anonim válasza:
mi 2 eskuvôn voltunk, miota egyutt vagyunk, ebbôl 1 tesom, ôket persze hívjuk, a másik a párom 1-ik haverja, ôket nem, mert más országban lesz az eskuvô mint ahol ôk laknak, kicsi a gyerekuk, szoval nem csinálunk ezzel gondot nekik. kb 55 ember lesz a lagzin, ôk a szulôk, tesok, nagyszulôk, nagybácsik, nagynénik, unokatesok, a párom legjobb barátai és az én legjobb barátaim, de tényleg csak a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!