Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Linkelnétek esküvői blogokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Linkelnétek esküvői blogokat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 13. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt találsz egy rakással. Van amelyikben még a menyasszony bugyija is ki van teregetve, illetve lagzi után listázva az ajándékok, és hogy melyiknek mennyire örültek (tehát kicsit too much némelyik) de azért lehet jó tippeket kapni.

2012. máj. 13. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. máj. 13. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

[link]

ez az enyém :)

2012. máj. 13. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
alompar.hu
2012. máj. 14. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Aki azt írta hogy ez az enyém: Sokszor olvastam már azt a blogot, szerintem lehetnél a gyakori kérdések menyasszonya:D
2012. máj. 15. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
www.eskuvom.hu már ha te is akarsz egy újat csinálni! Most találtam, és megtudtam róla, hogy nemrég indult.
2012. máj. 29. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!