Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy oldották meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldották meg ezt a dolgot a menyasszonyi ruhával?

Figyelt kérdés
Szóval az a szitu, hogy "otthon" lesz az esküvő ahonnan származom, de az 100 km-re van onnan ahol élek, viszont a ruhát tuti itt fogom bérelni és hát a kölcsönzők általában csütörtök vagy pénteki napon adják oda a ruhát és hétfőn már vinni is kéne vissza, én viszont már kb egy héttel az esküvő előtt szeretnék haza menni, hogy minden rendben menjen.
2009. jún. 25. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérj meg valakit, hogy hozza el a ruhát csütörtök környékén, ha a szalonban nem engedik meg, hogy előbb elhozd (amit ált. nem szoktak megengedni sajnos). Ne izgulj egyébként, nem hiszem, hogy egy héttel előbb oda kellene menni. Attól nem lesz jobb. Én csüt. mentem haza lagzim előtt és minden oké volt. Rokonomék szintúgy. Sok fölös aggodalmat spórolnál meg.
2009. jún. 25. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, nekem keresztanyám hozta volna el a ruhát, de én nem mertem reszkírozni, hogy elhozatal előtt még egszer ne próbáljam fel

Nincs valaki, aki el tudná hozni?

2009. jún. 25. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szalont. Lehet, hogy rugalmasak lesznek. Ha az előtte lévő szombatra nincs kiadva a ruha, akkor lehet, hogy megengedik, hogy hamarabb elhozd. Ha ki van adva, akkor nem tudják, mert ugye az előtted lévő is hétfőn viszi vissza, azt még tisztítatni is kell. Próbáld meg, mondd el, hogy messze laksz, nincs rokon, aki elvigye, meg autód sincs meg minden. Bár két héttel előtte, nem hiszem, hogy megengedik, max. egy héttel.
2009. jún. 26. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha Bp.-ről van szó, akkor keress olyan szalont, ahol neked is adják a ruhát a kölcsönzési díjért. Pl. Fehér Szalon.
2009. jún. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!