Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esküvő az esküvő lánykikérés nélkül?
mond meg a hívogatós néninek, hogy hívja fel apukádat, kérdezze tőle, te innét nem vagy hajlandó foglalkozni a témával
amúgy nálunk se lesz semmi szöveges kikérés, bár ide eljönni eljönnek, de csak egy kis zenélés lesz, kalácsosztogatás, és megyünk a polgárira.
tény, hogy ha egy éve nem is laksz már otthon, hülyén jönne ki a dolog, így én sem tartanék semmit.
Ha nem tudod lerázni, mondd meg neki, hogy hajrá, tőled aztán mehet ő a lányos házhoz, max egyedül lesz ott a vendégségből. Nem lehet, hogy a kikérő előtti ebédet (van, ahol szoktak már azt is adni) meg sütizést, beszélgetést hiányolja?
vagy mondd, hogy messze lesz a polgári a háztól, nem mindenki jön kocsival és nem tudjátok megoldani a szállítást, csak a szertartás helyszínéig
Köszönöm a válaszokat!
Komolyan mondom megnyugtat, hogy másnál sem lesz vagy volt, mert mindenki úgy csinál, mintha legalább annyira szerves része lenne az esküvőnek a kikérés mint mondjuk a gyűrűhúzás. Hát a kedves rokonnal nem tudom mi lesz, már mondtam neki mindent, érveltem ezer féleképpen, irodalom érettségin erre már tuti ötöst kapnék érvelő fogalmazás címszó alatt, de ezidáig nem használt. Hát mindegy, talán megunja augusztusig a dolgot, de ha az esküvőn is neki áll károgni, hogy miért nem volt kikérés, meg ez így nem jó, én nem tudom mit csinálok. Megsérteni sem akarom, mert mégiscsak édesapám keresztanyja, na de akkor is.
Ez a megfelelő válasz, amikor kérdeznek: mert így döntöttünk.
De most komolyan, ezt azért írod ki, mert zavar, hogy nem lesz kikérésed, vagy azért, mert ennyire adsz a hülyék véleményére? Jajj, ne már, állj már a sarkadra! Elvégre a te esküvőd, nem a keresztmamié. Mondd meg neki, hogy a véleményt kérsz, majd hívod.
Bátyámék is együtt éltek már két éve. Sógornőm már terhes is volt. Tőlünk ment reggel sminkelésre, azután elvitték bátyámék őt a lányos házhoz. Mi meg mentünk utánuk. Nagyon béna volt, hogy a menyasszony a szemünk előtt vonult be a házba, utána meg kikérték. És lám: nálunk többen azt firtatták, hogy mire ez a színjáték, amikor már nem is lakik itt, és 5 hónapos terhes?
Mindig vannak valakik, akiknek nem tetszik valami a szervezésben.
Állj ki az akaratod mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!