Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fátyolnak végig az egész esküvőn és a bulin is fent kell lennie?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 16:06
1/5 anonim válasza:
Miért kellene?
Nem értem, mindenki úgy kérdez kell? kell?.
Az eskövő rólatok szól,csak az legyen amit ti szeretnétek.
Semmi sem muszáj, ettő lesz egyedi és csak a Tietek.
2/5 anonim válasza:
Dehogy kell, szinte mindenki leveszi a szertartás végén. Nekem pl alapból nem tetszenek a fátylak, nem is volt. Szóval semmit sem kell:))
3/5 anonim válasza:
Szia!
Attól függ, hogy te mit szeretnél és hogy milyen a fátyol.
Nekem földig érő volt, jó lett volna levenni, mert így az első táncinál ráléptek és kitépődött. A frizurámat pedig renoválhattuk.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én nem vettem le, pedig úhy terveztem, hogy a nyitótánc után leveszem, de elmaradt.
Én szerettem a fátylam, így jól érzetm benne magam!
Majd meglátod, ha kényelmes és szeretnéd, fenthagyod, ha valamiért zavar, akkor leveszed majd!
5/5 anonim válasza:
Én azt terveztem, hogy a szertartás után leveszem, de annyira tetszett és nem is zavart, hogy a menyasszonytánc végéig rajtam maradt. :) Ezt úgyis te fogod érezni. ne akarj ilyen apróságokat irányítani aznap. :) ha kényelmes és szeretnéd, hagyd a fejeden. Ha nem, vedd le. :) ilyen egyszerű az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!