Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A narancssárgához milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A narancssárgához milyen színek illenek?

Figyelt kérdés
A terem, ahol a vacsora lesz, narancssárga színű, pontosabban a falak erős narancs színűek. Szerintetek milyen színű legyen a dekoráció. Picit meg vagyok lőve, a fehéren kívül semmi nem jut eszembe. De az sem nézne ki jól, ha minden fehér lenne (asztalterítők, szalvéták, díszítés stb.). De akkor milyen szín passzol még a narancshoz?
2012. máj. 10. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
világos kék v zöld, barack, citrom
2012. máj. 10. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Barack, citrom, és a barna, sőt a zöld is jól nézne ki.
2012. máj. 10. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Kék :)
2012. máj. 10. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Világoskék, sötétbarna
2012. máj. 10. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Bordó
2012. máj. 10. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Türkiz és narancs esküvő: [link]
2012. máj. 10. 16:08
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

kis inspirálónak :D

http://www.youtube.com/watch?v=t3c3fO_ZlVI

de amúgy a bordó is megy hozzá

2012. máj. 10. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A narancs-bézs-barna együtt harmonikus és elegáns.
2012. máj. 10. 16:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Hú, tényleg! Világoszöld és citrom. Ezek nekem is tetszenek! Többen írjátok a kéket. Hát nem is tudom... nekem a kék nem igazán passzol a narancshoz, de lehet, hogy csak én látom rosszul. A barna is szuper, annak is van ezer árnyalata, és tényleg összeillenek. Köszönöm szépen az ötleteket, ezekre nem is gondoltam. Valahogy azt hittem, hogy egy ilyen erős színhez nem megy semmi más, csak a fehér. Pedig van pár lehetőség. Még egyszer köszönöm! :)
2012. máj. 10. 16:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Hmm... megnéztem néhány képet a kék-narancs összeállításról, és meg kell mondjam, igazatok van! Tényleg szép a kettő együtt. Na most már a bőség zavarában szenvedek. :)

(csak zárójelben megjegyzem, hogy én senkit nem pontozok le, nem tudom ki csinálja)

2012. máj. 10. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!