Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színek illenek arany és fehér kombinációhoz?
Figyelt kérdés
Esküvőmre a terem színösszeállítását arany-fehérre szeretném....Érdekelne h milyen színek illenek ezekhez..pl:a virágok milyenek legyenek??2010. aug. 27. 14:56
1/10 anonim válasza:
Feldobhatnád vörös rózsával, az a szerelem színe.
2/10 anonim válasza:
Lila, kék, fekete, narancs sárga,
Gratulálok :)
5/10 anonim válasza:
így néz ki egy fehér - arany teríték.
Azért linkeltem be, hogy lássuk, lássad.
talán a lila valamelyik árnyalatát tudnám még elképzelni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem fehér, ekrü vagy krémszínű virágok illenének. Pl. lisianthus nagyon szép lenne szerintem :)
Az a jó benne, hogy nem olyan virág, hogy csak egy fej virágja van, hanem ha csak 1 szálat teszel pici díszítéssel, akkor is nagyon szép! Nagyon sokan kérik esküvőkre, nagyon tartós és hihetetlenül mutatós! Anyu virágos amúgy. :) Sok boldogságot!
7/10 anonim válasza:
Inkább pasztellesebb változatai a többi színeknek. Pl. lila, mentazöld, rózsaszín...
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!!!
2010. aug. 27. 16:03
9/10 anonim válasza:
Szerintem a lila borzalmas az arannyal :( Ellenben a zöld zseniálisan nézne ki ezzel a két színnel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!