Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok az ültetőkártyákkal. Mit írjak rá?
Kovács család
Kovács József és családja
Kovács József és kedves családja?
És akik csak ketten vannak?
Kovács József és párja
Kovács jósef és kedves párja?
Mindenkit személyesen ismerünk és tegező viszonyban vagyunk. A vendégek 90%-a 40 év alatti vagy körüli.
Ahol legutóbb voltam lakodalomban, ott konkrét ültetőkártya nem volt. Amikor beléptünk a rendezvényterembe jobb és bal oldalon is volt egy állvány, ahová a 3 asztal volt rajzolva, E betű alakban, hosszában a menyasszonyi asztal, és ott volt feltüntetve az "ülésrend". Sokkal egyszerűbb, mintha az egész násznép kavarogna jobbra-balra, keresve a helyüket. Ott családonként volt feltüntetve, akik ketten jöttek azok is. (ahogy nézzük...ők is család) Tehát Kovács család x x x x (négy fő így jelölve) Következő a pl. messzi nagynéni és nagybácsi ketten, ők is ugyanígy: Kiss család x x (ők is így jelölve). Szerintem nagyon átlátható és egyszerű volt. Ne csinálj ekkora ügyet abból, hogy írod a nevüket, a lényeg szempontjából lényegtelen, ha helyüket megtalálják! :-)
Sok boldogságot!
igaz én nem esküvőn hanem bálon voltam és ott úgy volt, hogy Kovács Béla és neje vagy családja (ha többen voltak)
de mi a párommal még nem vagyunk házasok csak együtt vagyunk a mienk pedig így volt, kovács Béla és Kiss Teréz, elég érthető volt hogy hova kell ülnünk.
Az egyik, hogy sorszámozod az ülésrendet. A meghívón szerepelhet a sorszám.
A másik megoldás, hogy valaki fogadja a vendégeket a teremben és helyrevezeti őket a megbeszéltek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!