Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bajban vagyok az ültetőkártyák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok az ültetőkártyákkal. Mit írjak rá?

Figyelt kérdés

Kovács család

Kovács József és családja

Kovács József és kedves családja?

És akik csak ketten vannak?

Kovács József és párja

Kovács jósef és kedves párja?

Mindenkit személyesen ismerünk és tegező viszonyban vagyunk. A vendégek 90%-a 40 év alatti vagy körüli.

2012. máj. 10. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Ahol legutóbb voltam lakodalomban, ott konkrét ültetőkártya nem volt. Amikor beléptünk a rendezvényterembe jobb és bal oldalon is volt egy állvány, ahová a 3 asztal volt rajzolva, E betű alakban, hosszában a menyasszonyi asztal, és ott volt feltüntetve az "ülésrend". Sokkal egyszerűbb, mintha az egész násznép kavarogna jobbra-balra, keresve a helyüket. Ott családonként volt feltüntetve, akik ketten jöttek azok is. (ahogy nézzük...ők is család) Tehát Kovács család x x x x (négy fő így jelölve) Következő a pl. messzi nagynéni és nagybácsi ketten, ők is ugyanígy: Kiss család x x (ők is így jelölve). Szerintem nagyon átlátható és egyszerű volt. Ne csinálj ekkora ügyet abból, hogy írod a nevüket, a lényeg szempontjából lényegtelen, ha helyüket megtalálják! :-)

Sok boldogságot!

2012. máj. 10. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Én készítek ültető kártyákat és mindig egyes személynek kérnek kártyát, családon belül is. Még sosem volt olyan, hogy ... és családja. Főleg, gyakran előfordul, hogy nem egy Kovács család van, ez okozhat zűrzavart. Legutóbb pl. úgy kérték, hogy a teljes név, plusz alatta a becenév, ahogy az ismerősei szólítják, mert volt több azonos név.
2012. máj. 10. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
bocs, úgy akartam írni, hogy MINDEN EGYES személynek van külön kártáyja
2012. máj. 10. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

igaz én nem esküvőn hanem bálon voltam és ott úgy volt, hogy Kovács Béla és neje vagy családja (ha többen voltak)

de mi a párommal még nem vagyunk házasok csak együtt vagyunk a mienk pedig így volt, kovács Béla és Kiss Teréz, elég érthető volt hogy hova kell ülnünk.

2012. máj. 10. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
ahol én voltam ott is mindenkinek név szerint volt kártyája külön.
2012. máj. 10. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Az egyik, hogy sorszámozod az ülésrendet. A meghívón szerepelhet a sorszám.

A másik megoldás, hogy valaki fogadja a vendégeket a teremben és helyrevezeti őket a megbeszéltek szerint.

2012. máj. 10. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Én is még csak olyan esküvőkön voltam, ahol mindenkinek név szerint volt. Emlékbe el is tudják vinni magukkal. A legutolsón amin voltam a kártya mellé mindenkinek kis mézeskalácsszívecskét is adtak, igényesen rózsaszín masnival.
2012. máj. 10. 12:15
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
ha mindenkit ismertek személyesen, akkor szerintem sokkal szebb és kedvesebb gesztus, ha ráírjátok a neveket. Ne haragudj, tényleg nem a rosszindulat szól belőlem, de nekem temetői hangulat, amikor azt olvasom, hogy Kovács család. És elnézést azoktól, akik így csinálták, nem megbántásképp írtam.
2012. máj. 10. 13:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, akkor mindenkinek saját kártyája lesz. Esküvő előtt meg amikor jeleznek, hogy biztosan jönnek-e elmondom melyik asztalnál fognak ülni.
2012. máj. 10. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
én mindenkinek névreszoloan írom.
2012. máj. 10. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!