Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a pofátlanságról?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha írnátok véleményeket erről a dologról, mert én teljesen kiakadtam. Egyik barátnőmnek lesz a lagzija nyáron, megvagyunk hívva párommal. Egyik ismerősöm, aki a barátnőm barátnőjének mondja magát, kijelentette, ha ők nem lesznek meghívva a lagziba nagyon megharagszik. (Egyébként őket nem akarták meghívni.) Végülis most csak meg lettek hívva. Erre panaszkodik nekem a csaj, hogy azt sem tudja most mi lesz, ők nem tudnak ajándékot venni a párnak, sőt jobb lett volna meg se hívták volna őket. (Ők hívatták meg magukat.) Mit szóltok ehhez?
2012. máj. 9. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Éljen az ifjú pár!
2012. máj. 9. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem pofátlanság,mond meg mi ebben a pofátlan?
2012. máj. 9. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
nem szép dolog, h kibeszéled őket, én az ilyenen csak magamban röhögök, és elkönyvelem hogy szánalmas proli.
2012. máj. 9. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Mostmár egyáltalán ne foglalkozzatok velük, ha jönnek jönnek, ha nem nem. (Kinek mondták hogy megharagszanak ha nem lesznek meghívva? A menyasszonynak? Végülis mindegy, mostmár szagolják amit leszedtek, nekik ciki ha ezek után nem mennek el.)
2012. máj. 9. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy ha előre megtervezett listám van, és valakit nem akarok meghívni, akkor nem is fogom meghívni. Tőlem aztán a feje tetejére is állhat, de olyan nem lesz az esküvőmön, aki nem a puszipajtásom. Ráadásul aki zsarol, az alapból nem is jön el -.-
2012. máj. 10. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
a pofátlanság netovábbja. Szerintem. Ha meg tudta,hogy kihisztizi magának,hogy hívják meg, akkor meg mi a f>>>t nyekereg? Vágja csak maga alatt a fát,megérdemli.
2012. máj. 10. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!