Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a pofátlanságról?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha írnátok véleményeket erről a dologról, mert én teljesen kiakadtam. Egyik barátnőmnek lesz a lagzija nyáron, megvagyunk hívva párommal. Egyik ismerősöm, aki a barátnőm barátnőjének mondja magát, kijelentette, ha ők nem lesznek meghívva a lagziba nagyon megharagszik. (Egyébként őket nem akarták meghívni.) Végülis most csak meg lettek hívva. Erre panaszkodik nekem a csaj, hogy azt sem tudja most mi lesz, ők nem tudnak ajándékot venni a párnak, sőt jobb lett volna meg se hívták volna őket. (Ők hívatták meg magukat.) Mit szóltok ehhez?
2012. máj. 9. 16:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Szánalmas, mást nem tudok rá mondani.
2012. máj. 9. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
úgy kell nekik...
2012. máj. 9. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
nem cserélnék velük, az tuti
2012. máj. 9. 16:56
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Oldjak meg. Vannak ilyen emberek. Ne torodj veluk.
2012. máj. 9. 16:57
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Egyszerűen mindig, minden baj.

Az ilyenek vágnak egy jó kis mocskolódás után jópofizást az arcodba.

2012. máj. 9. 16:58
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem így történt: "mi a jó fenét vegyek nekik? nemtudom, áá f.szom jobb lett volna ha meg se hívnak"

Szerintem te reagálod túl, más is szokott olyat mondani, hogy bárcsak így,meg úgy.

2012. máj. 9. 16:59
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Jól pofán vágnám, hogy tudja a helyét! Komolyan, egyszerűen szánalmasak az ilyen emberek. Egyszer ez a baja, egyszer meg az... Szerintem csak ingyen akart zabálni, aztán ezzel a sajnáltatással eléri, hogy majd mindenki nézze el neki, amiért üres kézzel állít be oda, ahol nem is látták szívesen.
2012. máj. 9. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne idegesíts magad ezen. A leírás alapján téged ez abszolút nem érint.
2012. máj. 9. 17:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha nem teljesen érthetően írtam. Nem az a gondjuk, hogy nem tudják mit vegyenek, hanem nincs pénzük. Ez szerintem nem túlreagálás, eleve már az pofátlanság volt szerintem, hogy "meghívatták" magukat. Szerintem.
2012. máj. 9. 17:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Előre sejthették, nem két fillér egy esküvőre menni. Eleve ki kell öltözni, akár ruhát, cipőt venni, már ha nincs otthon olyan, ami oda megfelel. Ajándékot vinni, a menyasszonytáncba pénz. Gondolom ingyen kajálni jó lesz nekik...
2012. máj. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!