Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ők meghívtak nekem is "illik" visszahívni majd őket?
A párom egyik rokona (2. unokatestvére) meghívott az esküvőjére. Én se, a párom se ismeri a párt, de hát tiszteletből (gondolom) meghívtak, mivel a szülőket is. Az esküvőre nem tudunk elmenni én aznap nyelvvizsgázok, a párom meg vizsgaidőszakban lesz.
A jövendőbeli esküvőnkre mi is vissza "kell" hívjuk őket?
Most lehet parasztság, de én nem szeretnék "ismeretleneket" illemből meghívni. Persze anyósék kedvéért gondolom fogok...
Mi erről a véleményetek?
A párom 6 éve meghívta az esküvőjére a kollégáját, egy éven belül el is vált,a kolléga idén fog megnősülni és közös ismerősök mondták, hogy minket is meghívnak, mert az a fiú is ott volt a párom esküvőjén. Kicsit tehernek érzem, mert plusz kiadás számomra teljesen idegen emberek részére, meg párom is csak a kollégáját ismeri a menyasszonyt is csak futólag.
De ha mi is összeházasodunk akkor én biztos, hogy nem hívom meg őket, én csak a barátaim és rokonaimmal akarom ezt megünnepelni, nem pedig idegen emberekkel.
Azokat hívjátok meg akiket ismertek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!