Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha ők meghívtak nekem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ők meghívtak nekem is "illik" visszahívni majd őket?

Figyelt kérdés

A párom egyik rokona (2. unokatestvére) meghívott az esküvőjére. Én se, a párom se ismeri a párt, de hát tiszteletből (gondolom) meghívtak, mivel a szülőket is. Az esküvőre nem tudunk elmenni én aznap nyelvvizsgázok, a párom meg vizsgaidőszakban lesz.

A jövendőbeli esküvőnkre mi is vissza "kell" hívjuk őket?

Most lehet parasztság, de én nem szeretnék "ismeretleneket" illemből meghívni. Persze anyósék kedvéért gondolom fogok...

Mi erről a véleményetek?

2012. máj. 8. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A párom 6 éve meghívta az esküvőjére a kollégáját, egy éven belül el is vált,a kolléga idén fog megnősülni és közös ismerősök mondták, hogy minket is meghívnak, mert az a fiú is ott volt a párom esküvőjén. Kicsit tehernek érzem, mert plusz kiadás számomra teljesen idegen emberek részére, meg párom is csak a kollégáját ismeri a menyasszonyt is csak futólag.

De ha mi is összeházasodunk akkor én biztos, hogy nem hívom meg őket, én csak a barátaim és rokonaimmal akarom ezt megünnepelni, nem pedig idegen emberekkel.

Azokat hívjátok meg akiket ismertek is.

2012. máj. 9. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 5 évesen voltam egy olyan unokatestvérem esküvőjén, aki a nagymamám féltestvérének az unokája... Életem egyik legnagyobb élménye volt, de mivel nekünk nem lesz világraszóló lagzink, csak egy szűk családi és baráti körben elfogyasztott ebéd, nem hívom meg őket. (Egyébként egyáltalán nem tartjuk velük a kapcsolatot, nem ismerem őket, csak tudom, hogy léteznek. És még nagyon sok ilyen távoli rokonom van, mert a nagyszüleim sokan voltak testvérek. Én tényleg csak azokat hívom meg, akikkel tartjuk a kapcsolatot.)
2012. máj. 9. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
nem hívtam vissza mindenkit akinek valaha az esküvőjén voltam mert mi fizettük az esküvőt a párommal és nem fért bele felduzzasztani a létszámot 100 idegen fővel. Lehet h nem illik nem visszahívni, de ha jól belegondolsz, ha nem találkoztok egymással/nem jártok össze, alkalom sem lesz senkinek a szemére hányni bármit is. 55fő volt az esküvőnkön, ebből 1fő az akivel az elmúlt 2 évben nem beszéltem, tehát akik ott voltak, azokkal tényleg tartjuk a kapcsolatot. Ez a fontos. Szerencsére tünedeznek már azok az idők, amikor illendőségből a pár olyanok között feszeng élete egyik legszebb napján,akiket a szüleik tukmáltak rájuk.
2012. máj. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!