Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány gyerek lesz az esküvőtökö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány gyerek lesz az esküvőtökön és az utána következő lagzin?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Az sem rossz megoldás, de én így is tartanék attól, hogy a már nyűgös gyerekek piszkálnák a szüleiket aztán úgyis az lenne a vége, hogy beadják a derekukat és korán hazamennek, mert a gyerek fáradt. Szóval szerintem sehogy sem a legjobb párosítás a gyerek meg az esküvő.
2012. máj. 8. 16:27
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

2. válaszoló: Majd ha lesz gyereked, máshogy fogod ezt értékelni.

Én biztos, hogy nem mentem volna el olyan esküvőre, ahova nem vihetem magammal a gyerekeimet. Sőt, azt az embert, aki erre kér, le is írtam volna örökre.

Ilyen erővel az idős nagymama is nemkívánatos, mert folyton kerülgetni kell?

A gyerek ugyanúgy családtag, hozzátartozó, nem egy kistáska, vagy díszkutya, hogy ha nincs hozzá kedvem, beteszem a szekrénybe, vagy bezárom a fürdőbe.

Hozzáteszem, az én esküvőmön is volt 6 kisgyerek, 6 hónapostól 4 évesig. Egyetlen percig nem zavartak, és éjszakába nyúlóan ott mulatoztak a felnőttek között. És nem csak minket, senkit nem zavartak, a szüleik és mindenki más is a mai napig (7 év elteltével) is emelgetik, hogy életük legjobb lagzija volt!

2012. máj. 8. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit egyet értek a 12-es válaszolóval. Nem tudnék úgy meghívni valakit, hogy "Szeretettel várlak az esküvőmön, de ha nem tudod megoldani a gyerekfelügyeletet akkor ti se jöjjetek".
2012. máj. 8. 16:39
 14/22 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy akar-e gyerekeket az esküvőn.

A miénken úgy néz ki, hogy 8 gyerek lesz, a legkisebb 8 hónapos, a legnagyobb 13 éves.

2012. máj. 8. 17:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

nálunk kb. 15 gyerek lesz, én csak 12évesig számolom mondjuk gyereknek. legkisebb kb. 1 éves lesz, 2-3 4év körüli, 3 6éves, 2 10 éves és 2 11-12éves

mondjuk ők a meghívottak, de a pici baba pl. nem biztos, lehet, hogy otthagyják mamánál vagy ilyenek

én nem ítélem el azokat, akik nem szeretnének az esküvőjükre gyereket, én mondjuk lehet, hogy magamtól is otthagynám a mamájánál (majd ha lesz), de vacsi meg kis tánci után, mikor elfárad, valaki biztosan elvinné haza/mamához, aztán lehet a szülőknek is kikapcsolódni. Engem is mindig hazavittek mamámhoz, vagy a kocsiban aludtam (mondjuk ezt ma más nem lehetne megcsinálni :S)

2012. máj. 8. 18:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

12 6 év alatti gyerkőc lesz, köztük az én 1 éves lányom, valamint 6 14 és 6év közötti.

Elég sok kisgyerekes ismmerősünk van, ha ők mind nem jönnének azért, mert a gyerekeket nem látjuk szívesen, akkor nem sokan lennénk. Na meg ez meg sem fordult a fejemben.

2012. máj. 8. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy akar-e gyerekeket az esküvőn"

De ez olyan, mintha a gyereket csak valami kolonckén, tárgyként kezelnék.

Értem, hogy nálatok nem így lesz, nem is keked szántam, de ugyanezen a logikán továbbmenve ki lehetne tiltani az esküvőről pl. a kövér feleségeket, az iszákos nagybácsikat, a nagymellű, szexi unokahúgokat - csak mert a menyasszonynak ellenérzései vannak.

2012. máj. 8. 19:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a meghívott családok közül 10-nek lett volna kis gyerek (10 alatti), de nem hozták el őket. Még jó, hogy rájuk amúgy sem számoltunk külön fogyasztást. Volt néhány 13-14 éves meg 1-2 16-18 éves, de ők már nem is gyerekek.
2012. máj. 8. 19:09
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Ez annyira perverz dolog. Szerintem az esküvő meg a lagzi is attól kap élet szagot, hogy minden generáció ott van. A templomban "a gyereksírás meg ahogy az anyja nyugtatja"-hangok nélkül nem is esküvő az esküvő. A legönzőbb dolog megkérni az embereket hogy ne hozzák őket. Ha zavarja őket, majd nem hozzák. Ki a következő? Az öregek? Aki 60 év felett van, az ne jöjjön. Csak zavar. Tiszta náci németország.
2012. máj. 8. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
Én emlékeim szerint 4, 5 és 7 évesen voltam esküvőn, és piszkosul untam, meg amire nem emlékszem, 2 évesen is, ott meg el kellett jönniük miattam hamarabb a lagziból, mert elaludtam. Tesómat már rokonokra bízták, tanultak a szüleim a példából. Én csendes gyerek voltam, de nem mindenki az. Aki ragaszkodik a vendégsereg gyerekeihez, az gondolkodjon el rajta, mennyire hiányzik neki a templomban az esküszöveg közben felharsanó "ANYA, PISILNI KELL!" és hasonlók...
2012. máj. 8. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!