Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kértem semmit a 2 tanús esküvőmre, akkor miből fog állni?
Figyelt kérdés
Gyűrűhúzás lesz azért, vagy ne is vigyük? Adtak a kezembe egy listát, hogy mit lehet kérni (a fizetős dolgok), de én át sem néztem, mert csak a papír miatt házasodunk most, később lesz egy lagzi is.2012. máj. 8. 08:24
1/10 anonim válasza:
Van egy 3-4 mondatos kötelező (törvényileg előírt) szöveg, azt elmondja az anyak.v., utána aláírtok, aztán elköszöntök, ennyi, kb 3-5 perc.
2/10 anonim válasza:
Magnóról fog szólni a nászinduló, amire bevonulhattok a házasságkötő terembe. Az anyakönyv vezető elmondja a szöveget, /kb. 10 perc/ aláírjátok az anyakönyvet, és kész. Az enyémnél nem volt gyűrűhúzás./ gondolom, ezt meg kell beszélni az anyakönyv vezetővel./
3/10 anonim válasza:
Nálunk nem volt zene, gyűrű viszont volt.
4/10 anonim válasza:
Anyám házasodott igy pár éve,2 tanu és én voltam ott,nászinduló,6-8 perces szöveg,gyűrűhúzás,aláirogatás,2 perc szöveg h sok boldogságot és távozás
5/10 anonim válasza:
Semmi. A kötelező szöveg aláírás és kész. A nászinduló meg ilyenek, az extra, amit kérni lehet, mivel te semmit nem kértél semmi nem is lesz a kötelezőn kívül.
6/10 anonim válasza:
Semmilyen zene nem volt bementünk üdvözöltek minket egy két mondta aztán jött a hivatalos rész, elmondtuk, hogy igen aláírtunk megkaptuk az anyakönyvi kivontatot és ennyi volt. Nagyjából maximum 10 perc,de lehet ennyi sem volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ne vigyünk gyűrűt?
2012. máj. 8. 14:23
8/10 anonim válasza:
Hatos vagyok
Nekünk nem volt gyűrűhúzás sem, ha azt kérsz akkor külön kell szólni. Nálunk legalábbis külön kellett volna mondani.
9/10 anonim válasza:
Most nem azért, de ha már tényleg bejelentkeztetek, akkor hogy-hogy semmit nem tudsz? El szokták mondani... Meg meg is kérdezik az ilyen nagyon alap dolgokat, hogy akkor gyűrű van vagy nincs... Nyilávn ők sem akarnak improvizáln.
10/10 anonim válasza:
Mi nem mondtuk, hogy lesz gyűrű, így nem is vette bele a szövegbe az anyakönyvvezető, de nem estünk kétségbe, utána volt egy ebéd kettesben, akkor felhúztuk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!