Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem kértem semmit a 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kértem semmit a 2 tanús esküvőmre, akkor miből fog állni?

Figyelt kérdés
Gyűrűhúzás lesz azért, vagy ne is vigyük? Adtak a kezembe egy listát, hogy mit lehet kérni (a fizetős dolgok), de én át sem néztem, mert csak a papír miatt házasodunk most, később lesz egy lagzi is.
2012. máj. 8. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Van egy 3-4 mondatos kötelező (törvényileg előírt) szöveg, azt elmondja az anyak.v., utána aláírtok, aztán elköszöntök, ennyi, kb 3-5 perc.
2012. máj. 8. 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Magnóról fog szólni a nászinduló, amire bevonulhattok a házasságkötő terembe. Az anyakönyv vezető elmondja a szöveget, /kb. 10 perc/ aláírjátok az anyakönyvet, és kész. Az enyémnél nem volt gyűrűhúzás./ gondolom, ezt meg kell beszélni az anyakönyv vezetővel./
2012. máj. 8. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt zene, gyűrű viszont volt.
2012. máj. 8. 08:44
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Anyám házasodott igy pár éve,2 tanu és én voltam ott,nászinduló,6-8 perces szöveg,gyűrűhúzás,aláirogatás,2 perc szöveg h sok boldogságot és távozás
2012. máj. 8. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Semmi. A kötelező szöveg aláírás és kész. A nászinduló meg ilyenek, az extra, amit kérni lehet, mivel te semmit nem kértél semmi nem is lesz a kötelezőn kívül.
2012. máj. 8. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmilyen zene nem volt bementünk üdvözöltek minket egy két mondta aztán jött a hivatalos rész, elmondtuk, hogy igen aláírtunk megkaptuk az anyakönyvi kivontatot és ennyi volt. Nagyjából maximum 10 perc,de lehet ennyi sem volt.
2012. máj. 8. 14:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ne vigyünk gyűrűt?
2012. máj. 8. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Hatos vagyok

Nekünk nem volt gyűrűhúzás sem, ha azt kérsz akkor külön kell szólni. Nálunk legalábbis külön kellett volna mondani.

2012. máj. 8. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha már tényleg bejelentkeztetek, akkor hogy-hogy semmit nem tudsz? El szokták mondani... Meg meg is kérdezik az ilyen nagyon alap dolgokat, hogy akkor gyűrű van vagy nincs... Nyilávn ők sem akarnak improvizáln.
2012. máj. 8. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi nem mondtuk, hogy lesz gyűrű, így nem is vette bele a szövegbe az anyakönyvvezető, de nem estünk kétségbe, utána volt egy ebéd kettesben, akkor felhúztuk egymásnak.
2012. máj. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!