Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen búcsúztató? Vagy nem szokás?
Ne legyen benne búcsú szöveg, elválás ilyenek. Hatalmas köszönet legyen "mindenért" azért se most kezdj el hálálkodni, hogy felneveltek...mert annak nem akkor lesz ott az ideje...én ezt a részt így kihagynám és mondanék köszönetet ceremónia után, előtt stb.
Én is együtt fogok élni a párommal, mire lesz esküvő, nem hiszem, hogy kikéretem majd magam...
Nálunk lesz kikérő is búcsúztató is.
A kikérő a csattanója az esküvő elején hisz addig nem látta a násznép a menyasszonyt.Engem apukám fog ki kísérni.
A búcsúztató meg szerintem a legmeghatóbb jelenet.A vőfények ebben profik hogy kell egy gyönyörű megható monológot mondani.Főleg ha közben a zenekar játsza az erre szánt dalt.Szem nem marad szárazon.
Figyelj, szerintem úgy csináljátok, ahogy szeretnétek. Ez most PONT AZ A NAP, ami Rólatok szól, tehát mindent úgy szerveztek-rendeztek, ahogy akartok. Az én barátnőm, nagyon messze ment férjhez a lakóhelyétől (gyerek nem volt, de 5-6 éve már nem otthon lakott), és ők úgy gondolták, hogy nem szeretne "csak úgy eltűnni", és igenis volt kikérője a szülei házánál. Abszolút nem kell kimaradnia a kikérőnek, ha Te szeretnéd, hogy legyen.
Sok boldogságot!!!
7:17-es vagyok
utolsónak teljesen igaza van.
annyit még hozzám hogy van egy 20 hónapos fiúnk és 4 éve együtt lakunk.
Sok boldogságot nektek.
Nekünk augusztusban lesz.
Mi is külön élünk már 2 éve és ezért feleslegesnek tartottam a kikérőt. + együtt is akarunk öltözni( mármint a házunkban, nem akarunk külön lenni)Nekünk a polgárin lesz az anyakönyvvezetőtől szülőköszöntő 1-1 virággal és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!