Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elkezdtetek már stresszelni?
Júliusban lesz az esküvőnk, és most érzem úgy, hogy az "apró" dolgokba őrülök bele. :) Pl.: ültetés, zenék, torta..
Ti hogy vagytok?? Ez normális, hogy aggódok már most pár dolgon?
Haha, kedves Kérdező, én is a nyugtalan típus vagyok, de a Vőlegényem halál nyugodt :D
Nekünk augusztusban lesz, de külföldön, így külön nehéz tervezni. Torta, ültetés, haj, smink, csokor, zenék, bevonulás.. napok óta csak ezeken agyalok :))
Köszönöm a válaszokat!
Írom is a listát, hogy mi az ami megvan, és mi(t) kell még, hátha nyugtatóan hat majd rám.
Normális hát :D Nekem másfél hét,és itt a "Nagy Nap". :D
A ruhámat át kell varratnom, mert kifogytam,a lányomnak még nem találtam cipőt, magamra meg fehérneműt. És mi lesz ha szakadni fog az eső??? Na arra még nem is vettem a lányomnak semmilyen ruhát! Meg a mi lesz ha...? kérdések :D Most ezeken stresszelek, mást mindent elintéztem: kaja, pia, ültetés, stbstb. Csak minden az én nyakamba szakadt és ez így nehéz, de az a nap majd mindenért kárpótol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!