Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellemetlen lesz ha az esküvői nyitótáncra nem tanulunk be semmi különös táncot, csak a kedvenc számunkra táncolunk?
Figyelt kérdés
Csomóan azt mondták, hogy ez ciki, mert ma már mindenki vicces táncokat táncol... Mit gondoltok?2012. ápr. 21. 18:34
11/14 anonim válasza:
Köszi!
Annak a válaszát szeretném olvasni, aki úgy gondolja, hogy valami hülyeséget írtam!!!!
12/14 anonim válasza:
Ha nem is feltétlen vicces a tánc, egy jó koreográfia azért nem árt. Főleg azért, mert ha nem vagytok képzett versenytáncosok, lehet hogy simán nem jut eszetekbe semmi és csak lépkedtek középütt, unatkozó rokonoktól körülvéve. Akik tudják, hogy figyelni illene, de nem tudnak, mert a tánc nem elég érdekes.
Szerintem egy valamilyen koreográfiát mindenképp tanuljatok be, akár egy rövidet is. Vagy az is lehet, hogy elkezditek a táncot, és kicsivel később a vőfély felszólítja a násznépet, hogy ők is csatlakozzanak a tánchoz. Így nem fogják unni. (ha már meghívjátok őket, illik gondoskodni arról, hogy ne unatkozzanak)
13/14 anonim válasza:
Mi sem tanultunk be semmit, nem volt időnk órákat táncolással tölteni és tánctanárhoz járni. Nekünk a zenekar játszott egy számot előtte a vőfély elmondta, hogy véget érte a hivatalos rész , kezdődjék a mulatság megkéri az ifjú párt az első tánccal nyissák meg a bulit valami ilyesmi. Szerintem ez a vicces nyitótánc már kicsit elcsépelt dolog. Én az esküvőnk szervezésekor hagyományos lagzit szerettem volna és szerintem nincs is szebb egy szép csárdásnál.
14/14 loorien válasza:
Mivel a parom angol, nalunk ugy lesz az elso tanc, ahogy Angliaban szokas. Ott pedig az a divat, hogy par valaszt egy szamot, ami sokat jelent nekik, s arra tancikalnak egy kicsit. Szoval nem lesz sem tanctanulas sem vicces tanc, csak egy kis osszebujas egy szep, szamunkra fontos szamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!