Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor szeretnetek h legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szeretnetek h legyen a lagzitok? Hany eves korotokba szeretnetek volegeny/menyasszony lenni?

Figyelt kérdés
Azokat kerdezem akik meg nincsenek meghazasodva, h milyen evszakban szeretnetek, milyen evben, hany eves korotokba szeretnetek volegeny/menyasszony lenni? milyen legyen a lagzi kicsi vagy nagy.... ?
2009. jún. 20. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Én ugyan már menyasszony vagyok (26 éves), de azért remélem válaszolhatok. :D Esküvőt és lagzit is szeretnénk majd, csak még nincs meg a rávaló. Sajnos. Az esküvő időpontja lehet tavasz, nyár vagy ősz. A legvégső esetben tél. A lagzit max. 50-60 fősre szeretnénk. Így is ingünk-gatyánk rá fog menni, bár túl nagy extrákat nem szeretnénk, a lényeg a jó hangulat!
2009. jún. 20. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Először kéne találni egy megbízható partnert, abból pedig kevés van. Amúgy nem ábrándozom lagziról, és idegenkedek a férj meg a feleség szótól. Ha lesz is egyszer, akkor is a végét fogom várni, mivel nem szeretem az ilyen zenéket, táncolni se tudok rá, és egy csomó pénzbe kerül. Valószínű kicsi lenne és meleg évszakban

25/l

2009. jún. 20. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én már 3,5 éve menyasszony vagyok! Az esküvőt akkorra terveztük gondolatban mikor végezünk a sulival, de arra nem gondoltunk, hogy pénz is kéne hozzá (mi álljuk).. Végülis fél éve összeköltöztünk már 1-1,5 éve dolgozunk és mindenképpen nyári esküvőt szeretnék, ezért idén nyáron házasodunk.

Mindig azt mondtam, hogy előbb férjhezmenés utána gyerek, az meg max 25 évesen (most már 26 is belefér) Nem is igazán lagzink lesz, csak egy kis kajálás és kész! Nem lesz zenekar, vőfély - ezt halál feleslegesnek tartom, és amúgyis minek költeni rá milliókat?! Az esküvő nekem nem erről szól...

24/l

2009. jún. 20. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már házas vagyok, de "csak" polgári esküvőnk volt, és megbeszéltük, hogy később, ha lesz rá pénz, lesz egy nagy is.

Olyan filmbelit szeretnék, szabadban, tavasszal, egy nagy réten, egy pap és 40-50 fős társaság

Vékonyan, hosszú hajjal, gyönyörű, romantikus fehér ruhával és hosszú uszállyal.

A zene modernebb, de romantikus, esetleg Pl Avril Lavignétől az Innocence a gratulációknál.

Imádom Avrilt, így sok helyen ő lenne.. A mulatóst nem szeretem, így az csak a "kötelező" daloknál lenne..

A gyűrűket egy kisfiú és egy kislány hozná.

Minden fehér lenne, kivéve a virágok, azok színes (talán rószaszín) gerbera ízlésesen..

A lakodalomra hintó vinne fehér lovakkal, szintén gerberákkal díszítve.

Ez is szabadban lenne, néhány helyen ponyvával.

Lenne egy kis szálló is a közelben, ahol alhatna, aki elfáradt.

Az újasszony ruhám piros lenne és rövid, ujjatlan.. A férjemen ugyanolyan színű ing lenne.

Másnap indulnánk az egyhetes nászútra (a gyerekre addig valamelyik nagyi ügyelne), tengerpartra mennénk.

Ez az álomesküvőm.. Hogy ilyen lesz-e?

Ha megnyerem a lottó ötöst és a férjem is beleegyezik, akkor igen, de ennek elég kicsi a valószínűsége:(

Ja, kb 25-26 évesen szeretném.

2009. jún. 20. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
23 éves lány vagyok, már szeretnék menyasszony lenni, több mint 6 éve vagyunk együtt a párommal. Esküvő sajnos leghamarabb kb 2 év.
2009. jún. 20. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 22 éves nő vagyok, a párommal 2,5 éve vagyunk együtt, és 2éve élünk együtt. Mi az idénre tervezzük az eljegyzést, az esküvőt pedig (az anyagiak függvényében) vagy jövő nyáron, esetleg kora ősszel, vagy pedig utánna évben késő tavasszal. A párom legszívesebban akkor tartaná, amikor nyílnak a virágok, pipacsmezők... De az már túl közel van ahhoz, hogy jövőre tartsuk. Közepes máretű lagzit szeretnénk (kb. 100-150 fő), és sokmindent sajátkezűleg csinálunk (sütemény, dekoráció...)
2009. jún. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!