Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy a bal térdem kb 5 éve megsérült egy szerencsétlen esés következtében. Azóta nem nagyon tudom terhelni,mert akkor elkezd fájni. Na de a probléma ott kezdődik hogy jövőre esküvőnk lesz a párommal,és mindenképpen nagy esküvőt szeretnénk,és ugye ahhoz hozzá tartozik a menyasszonyi tánc is. Na de ilyen nyomi térdel?

Mit tehetnék ?

2012. ápr. 17. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ortopédiai vizsgálatra lenne szükség.
2012. ápr. 17. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam egy olyan esküvőn,ahol a menyasszony már hatalmas pocakkal ment férjhez.Emiatt nem akarták,hogy táncolnia kelljen mindenkivel a menyasszonytánc alatt.Ekkor jött a "bolond menyasszony". A vőlegény egyik barátja (fiú) beöltözött menyasszonynak,jó ronda lett szegényke :) és ő táncoltatta meg a násznépet.Aztán jött ugye a menyasszonyrablás,amikor a vőlegény ledob egy tányért a földre,aztán felkapja a menyasszonyt és elviszi.Ezt a jelenetet is eljátszották,a vőlegény barátja utánozta a vőlegényt. Jó hangulatú volt az egész,még a nagymamák is nevettek. :)
2012. ápr. 17. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is így vagyok, mint te (4 térdműtét). Mi úgy oldjuk meg, hogy hosszú ruha alatt előre felveszem a térdvédőt, jégzselé bekészítve, fájdalomcsillapítók, jégspray a tatyóba. Nem lesz magassarkú cipőm se. Én ezeket tudom javasolni, másrészt meg nem tudom mennyire vagy hozzászokva a mozgáshoz, érdemes előtte edzeni a lábat, ne érje sokk szerűen.

Remélem segítettem!

2012. ápr. 18. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Műttesd meg.

Jövő évig teljesen fel tudsz még épülni.

2012. ápr. 18. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat. Meg műttetni nem szeretném,kedves utolsó előtti meg fogadom a tanácsaidat. Köszönöm! :)
2012. ápr. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!