Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre mehetnék fekete ruhában? Mell résznél csipkés, alatta kék anyag van. Térd felett érő.
Már miért ne mehetnél?
Abban mész amiben akarsz.
Feketében temetésre illik menni,esküvőre nem. Nem gyászünnepség az.
Nem azért,mert megszólnak,hanem azért,mert ez alapvető illemszabály.
Ha nincs pénzed másik ruhára,vagy nem akarsz venni,akkor vegyél a ruha fölé egy kék bolerót legalább.
én is elmennék...kitől fogja kapni?nem azért,de engem totál nem zavart,h ki milyen színű ruhában volt az esküvőmön,pedig volt fekete,piros,sőt még fehér is....
most nyáron bnőmnek lesz esküvője megkérdeztem,h zavarná-e bármelyik szín,kb. kiröhögött,h ne hülyéskedjek már...
mér? milyen poén lenne mindenki feketébe lenne a menyasszonyon kivül. akkor tuti ö lenne a legfeltünöbb:))))
meg ez a legnagyobb baromság szerintem, tekintettel arra hogy a pasik általában feketében mennek! most akkor már plusz minusz egy fekete nem mindegy? max annyi kritériumom lenne menyasszonyként hogy ne a legragyogobb fekete estélyiben gyere. ha ruhailag nincs tulkreálva mint az én menyasszonyim akkor nem izgat. föleg ha valami rövidebb ruha akkor pláne nem...
Tessék, ez egy esküvői jelenet: [link]
Ha a welcome drinket és más ökörségeket át tudunk venni Amerikából, akkor ezt is ideje importálni :)
Az én esküvőmön is pompázott mindenki a szivárvány minden színében.
Őszintén?
Egyáltalán nem érdekelt.
Az a nap rólam szólt, és mindenki engem nézett, nem pedig azt hogy ki milyen színű ruhában volt.
Feketében akkor menj, ha te a volt szerető vagy,
és gyászolod, hogy nem téged vett el a vőlegény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!