Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok ceremóniamestert vagy vőfélyt? És miért?
Szia!
Én nagyon vőfély-ellenes voltam, de csak fogadtunk egyet, az egyik legjobb döntésünk volt, nagyon jó hangulatot csinált, sosem volt csend, voltak játékok is (papucs-sodrófa eskü, a férjemet megénekeltette :):) nagyon jó volt.
Utána voltam egy olyan esküvőn, ahol ceremóniamester volt, dög unalom volt, nem volt egy jó poénja sem, csak lekonferálta az esküvőt, a fotózást, vacsorát, stb.
Szóval én a vőfélyre szavazok, tapasztalat alapján, meg lehet vele beszélni, hgoy mit szeretnél és mit nem.
Amikor választottunk mi is megnéztünk több bemutatkozó videót és láttam olyat, amire az első 5 perc után azt mondtam, hogy na, nekem nem kell vőfély, mert annak nagyon durva és közönséges volt a szövege, sokszor még bántó is.
Szia!
Mivel mi nagyon nem vagyunk az esküvői játékok híve, így mi egyiket sem fogadtunk. A szükséges irányítást elintézte a zenekar és a násznagy.
Ha ti szeretnétek játékokat, népi rigmusokat, stb. akkor viszont csak és kizárólag vőfélyt javasolok. A ceremóniamester az tényleg olyan cirkuszos, voltunk már egy-két lagziban, a ceremóniamesterek nem voltak ott a topon, ellenben a vőfélyekkel.
Attól függ hogy milyen esküvőt szeretnél! Egy hagyományos lakodalomba vőfély vagy a vőfélynek a női alakja a nőfély való. De ha te inkább egy modernebb esküvőt szeretnél, ahol fontos számodra az egyediség, az hogy ne az unalomig hallgatott versek és rigmusok jöjjenek, akkor jobb egy ceremóniamester. Persze meg lehet nélkülük is oldani az esküvőt, de ha szeretnéd elkerülni a kapkodást a bonyodalmakat és szeretnéd inkább jól érezni magadat az esküvőn, miden képpen ajánlom hogy keress.
Google: ceremóniamester vagy vőfély
Google: kiss ceremóniamester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!