Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megveszik?
Figyelt kérdés
Az esküvői ruhámról van szó, a szertartás után eladnám egy kölcsönzőnek, de nem tudom érdekli-e őket?2012. ápr. 12. 09:11
1/10 anonim válasza:
Hát mi ezt honnan tudjuk? :)
Elmész a ruháddal, és megkérdezed érdekli-e őket.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó, persze...csak gondoltam, hátha valaki hasonló cipőben volt már.. :)
2012. ápr. 12. 09:21
3/10 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy bagóért akarják majd megvenni...
Javaslom, hogy tedd fel aukciós oldalra (Vatera, TeszVesz), ott nagyobb az esélye, hogy megveszik és reális áron tudod majd eladni!
(Jó fényképeket csinálj róla, pontosan írd be a méreteit)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A ruha gyönyörű, ilyesmiket 50-70 ezerért láttam kölcsönzőben, érdekes én 38as vagyok, de ez 36os és jó, a 38as nagy volt.
2012. ápr. 12. 09:31
5/10 anonim válasza:
Képet esetleg nem tudsz ide feltenni? Lehet érdekelne, ha olyan, amit én szeretnék. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok hasonlót feltenni, ha az jó?
2012. ápr. 12. 11:58
7/10 anonim válasza:
Az enyémet megvették. Igaz féláron adtam, mint vettem, de elkelt. Nem aukciós oldalon, hanem ismerősi körben. Próbáld meg te is így. Nem nagyon vesznek az emberek olyat, amit nem tudnak felpróbálni, de ha lényegesen olcsóbban adod, mint amennyiért tudna venni, vagy kölcsönözni valaki és fel is tudja próbálni, úgy lehet esélyed.
10/10 A kérdező kommentje:
Na végre...szóval majdnem teljesen így néz ki! A felseje sima szatén nem ilyen csillogós, és van a mellrészén 3 tüll rózsa, de nagyon diszkrét.
2012. ápr. 12. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!